logo

Известна актриса попиля Калин Терзийски след скандала с „Търси се”

Известна актриса попиля Калин Терзийски след скандала с „Търси се”

Калин Терзийски успя да предизвика изключително грозен скандал със свои пост в социалната мрежа, в който напада директно двете водещи от „Търси се” по bTV – Нели и Меги, че залагат само на изтъркани теми и клишета във „все по-тъмно пожълтяващата си журналистика”. За негова изненада обаче, освен тяхната очаквана реакция, го връхлетяха и гневните изказвания на редица други популярни личности у нас, едно от които на популярна наша актриса.

„Момичета, предаването ви е прекрасно! Фактът, че идваме като гости и си тръгваме като ваши приятели, говори достатъчно за почтеността, обичта и уважението, с които зареждате предаването! Обичам ви!”, веднага реагира под поста на Нели Хаджийска актрисата Албена Павлова (за чиято роля на Гълъбина Чеканова от „Столичани в повече”, още дълго ще се говори, б.а.). И добави още по-категорично:

„Вярвам безусловно във вас и знам, че вероятно нерядко сте били мишена на низкия вкус към скандала, но чистото сърце е недосегаемо!

П.П. Избирайте внимателно гостите си (смее се). Някои съвсем съзнателно ще искат да ви употребят! Уви, писателят написа „Локо София” на вашия Мемориал на мира!”

Припомняме, че преди броени дни писателят изригна публично, че го били поканили за гост в предаването, но вместо за книгите, го питали за алкохолизма му.

„Аз още преди началото имах леко неприятно чувство, по-скоро - предчувствие - че посоката, в която ще тръгнат водещите ще е такава, каквато не ми се иска да е. Тоест - баналните клишета, куриозните пикантерии, пиенето, „провалите”, вината пред хората... И наистина - още от първите въпроси... Но нима пак?! - казах си. - Няма ли най-сетне някой журналист... все пак да измисли нещо малко по-различно?”, заяви Терзийски в личния си фейсбук профил.

Логично и отговора на двете водещи в социалните мрежи не закъсня.

„Поканихме Калин Терзийски като всички останали наши гости - най-добронамерено, с доверие и уважение. Подходихме към Калин Терзийски по същия начин, както към всеки гост. Потърсихме неговите близки хора – брат му, дъщерята, жената до него и близък негов приятел. Темите и въпросите в интервюто ни са засегнати именно от тези негови близки и приятели и категорично възразяваме срещу внушението на писателя, че те са единствено и само във връзка с темата „алкохол”. Въпросите, за които той твърди, че сме му задавали, не фигурират нито в нашия речник, нито са в стилистиката на предаването. Разбира се, не можем да пренебрегнем темата за алкохола, която така или иначе съпътства живота му и която той коментира открито в публичното пространство. Въпросът по тази тема обаче беше само един. Реакциите и отношението на госта към нас по време на останалата част от предаването ще спестим както в самото предаване, така и тук, защото „Търси се” ще остане позитивно и добронамерено и никога няма да заложи на скандал, за да получи допълнителна популярност”, пишат Нели и Меги.

Разбира се, освен подкрепа за казаното от тв водещите, имаше и такива, които откровено негодуваха – например ексцентричният писател Любомир Милчев-Денди.

„Предаването и блудкаво и лелчинско... Колкото до коментариите ви – те ни водят в детска педагогическа стая. Калин Терзийски е преди всичко талантлив автор... 12 години скука...”, пише той./show.blitz.bg

Коментирай

Николай Ненов

Николай Ненов 31.01.2019 13:05

Най -добре е тези женици да бъдат свалени от екран

Ами да

Ами да 31.01.2019 13:12

Прав е Калин! Тъпо предаване...

Азис

Азис 31.01.2019 13:20

Коя е пък тая ГЪЛЪБИНА !!! бе? Бах ти и името...Попиляла баба си тя! Калин е велик!

Svelini

Svelini 31.01.2019 13:41

Албена Павлова_Нели и Меги (отератителното фамилиарничене на малки имена)-халваджия за бозаджия. Тези тринките не стъпват и на малкия пръст на Терзийски!

шах и мат

шах и мат 31.01.2019 14:43

Много позитивно и приятно предаване

Някой

Някой 31.01.2019 15:45

В България истинска журналистика няма отдавна, журналист е Хемингуей. Тези клюкаро - интригантски историйки в микакъв случай не е журналистика. Между другото и онези три КИКИМОРИ от сутрешният блок на bTv в събота и неделя също са зле.

йокин

йокин 31.01.2019 18:33

Да,ама имат,УБАВИ ЦИЦИ.

Емералд

Емералд 31.01.2019 18:41

Нима този смешник не е алкохолик? От какво се е обидил, от истината? И коя световна класика е написал, къде по света е познат? Ако имаше Нобелова награда за литература щяха за нея да го питат... или за световния му бестселър... Но уви, този е долен пияница и нищо друго!

Сотир Гроздовата

Сотир Гроздовата 31.01.2019 19:50

Гледам няколко дръндера тръгнали да защитават алкохолика Калин незнам си кой. Алоо вие мене уважавате ли ме.... и ако да, кажете ми какво точно е написал този несретник, защитаван само от педали като Пенди, пардон Денди и Азис.

Коч

Коч 31.01.2019 20:57

Лелките, че са блудкави, блудкави са. Не знам какво са говорили, ама Калин защо ходи при тях. Никой не му е крив - какво друго може да се очаква от таквиз лели. :)

мадамХ

мадамХ 31.01.2019 23:53

тези кукумявки са страшно неприятни

dara

dara 01.02.2019 11:52

недостоен и противен, това е господина с претенции.........пияндурник противен

сссс

сссс 01.02.2019 15:07

Ами предаването и особено водещите са но ниско ниво, кичозно отвсякъде - тоалети, грим, поведение, декор. Отврат, добре че има дистанционно , ако случайно ги мерна някъде

бЛЯК

бЛЯК 01.02.2019 17:31

Ами от предаване на Денис Ризов какво да очакваш? Тьотките са отвратни, вярно. Ама работата е, хвани тьотките, удари "писателя"!

сетих се

сетих се 01.02.2019 17:33

Таз Албена/ Гълъбка е един евтин шут в евтини халтури. Къде се вре и тя при умните????

Ибача

Ибача 02.02.2019 8:24

Да ги напарпуням и двенките отзад кви са ми убавици ох на дядко

Баба

Баба 03.02.2019 14:41

Тези двете дебелани за какви се мислят? Но и да отслабнат пак ще са си грозни

Баба

Баба 03.02.2019 14:59

А тая албена коя е? Малката буква не е правописна грешка

Химлер

Химлер 04.02.2019 12:41

Албена Павлова пък една актриса, участвала в световно неизвестният никому сериал "Олигофрени в повече".......прав е Калин, предаването е скучно, безвкусно и крайно изтъркано откъм теми. Наздраве, Калине може и с пиене да е но пак си по-известен от тях.

auukoenenee

auukoenenee 05.03.2019 1:01

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone[/url] Buy Prednisone http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

oeluvonevfwix

oeluvonevfwix 05.03.2019 3:35

[url=http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/]Prednisone[/url] Prednisone Without Dr Prescription http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/