Ясновидката Ваня Станева: Коронавирусът ще изчезне след 3-4 г., разболяват се само...

Ясновидката Ваня Станева: Коронавирусът ще изчезне след 3-4 г., разболяват се само...

Ваня Станева е родена съм в Карлово. Тринадесет години работи като учител. През тежкото време, което настъпи в средата на деветдесетте години у нас, подобно на много други българи решава да потърси късмета си в чужбина.

Тръгва за Великобритания на 14 октомври 1995. Не знае дума английски, но в характера й е да поема рискове. Пет години преди това, 4 април 1990 година в 11,10 часа тя влиза в стаята на пророчицата Ванга в Рупите и чува: „ Дошла си на земята, за да помагаш. Ще станеш известна, но животът ти няма да бъде лек. При теб ще идват много хора, но от мен запомни, никога не приемай повече от пет човека. Не се изморявай."

Разговорът продължава около петдесет минути. Пророчеството се сбъдва. Днес Ваня живее в Лондон, но обикаля света: Америка, Украйна, Испания, Обединените арабски емирстства. Търсят я да лекува, предсказва, премахва магии. Два пъти е номинирана за първата от най-добрите ясновидки в света. Това се случва миналата година в Одеса и преди това в Киев.

- Г-жа Станева, как открихте дарбата си да лекувате?

- Виждах болести и операции, но не отдавах значение на това. Шиех добре и много хора идваха вкъщи. Веднъж дойдоха две жени и едно дете. Тогава някой свише ми казва, че малкият е с болни бъбреци. Обясних им какво трябва да направят. Препоръчах съвсем простички неща. Скоро детето оздравя. Това ми даде кураж.

- Бихте ли разказали и други ваши случаи, завършили щастливо за пациента ви?

- Един писател, англичанин, син на лекар, дойде при мен след операция на ръката, която самата му препоръчах да си направи. Тя се оказа успешна, но докторите му казали, че ще може да свива ръката си изцяло чак след година. След няколко сеанса, които му направих той възстанови 95 на сто подвижността й само за месец. Лекарите, които го видели после, били много изненадани. Попитали го: Как става? Отвърнал: Няма да ви кажа, защото вие не вярвате.

Веднаж дойде дете, чийто майка имала проблеми с негативната енергия и което не можеше да говори. Родителите му ми разрешиха да направим една малка сесия. Детето седна до мен, затвори си очите, по време на лечението плачеше. Когато свършихме и се успокои, го попитах: Как си? Отвърна: Добре. И на руски и на английски и продължи да говори. А преди това не бе казвало и дума. Всичко се случи за петнадесет минути. Един руски кинорежисьор-Паша, който познавах от снимките на филма му за пророчицата Ванга, беше свидетел на събитието и дори го описа в печата.

- Как постигате това, какво е вашата методика?

-Аз отвеждам хората на седмо енергийно ниво и виждам какви са проблемите. Мога да сляза на пето ниво, за да обера болестта и променя неща, които са заложени в човека. Най-напред намирам причината и след това я отстранявам.

- Как се проверяват способностите на екстрасенсите?

- Имаме форуми, нещо като състезания. Дават ни задачи. През 2014 година в Киев, например, участваха 320 души. Тогава един от организаторите каза пред всички: "Ако трябва да избирам най-добрия от вас, това ще е Ваня. Защото тя е истинска". Това доста ядоса останалите. Намразиха ме.

- Имали сте среща с прочутата американска ясновидка Ваяна Стайбъл, чийто книги се издават и в България. Как и къде се случи това?

- Нейната история е твърде интересна. През 1995 г. Ваяна Стайбъл, самотна майка на три малки деца, се разболява от рак. Медицината е безпомощна. Накрая тя опитва една проста техника, която дотогава е прилагала в практиката си като ясновидка, и оздравява почти мигновено. Истинско чудо. Така започва да лекува, а също и да обучава други на тази техника. Отидох на 15-дневен неин курс във Валенсия. След последната медитация Ваяна, за моя голяма изненада, ме повика и ми каза същото което и Ванга преди 35 години: „Колко дълго те чаках да дойдеш при мен.“ Помолих я да повтори, сълзите ми капеха: „Ваня, ти не знаеш колко си силна и къде отиваш. В предишен живот ние сме били заедно.“ Тези думи, които чух от Ваяна, никога няма да ги забравя.

- Нека поговорим и за злото, което днес най-много тревожи света?

- Още щом чух и видях по телевизията за първия случай на заразен с коронавирус в Ухан, казах на съпруга си: Това ще се плъзне по света. Ричард подскочи: Не. То е само в Китай. За съжаление излязох права. Виждам, че 250 000 ще си отидат от тази земя до края на пандемията.

- А виждате ли този край ?

- Сега всички сме заключени, от август ще започнем малко повече да се движим напред-назад. Краят ще е след две- три години.

- Как се живее днес в Лондон?

- Никога не съм мислила, че могат да спрат самолетите, транспорта. В Лондон няма никой по улиците. Появиха се обаче, мародери, крадат, трошат.

- Страхуват ли се хората?

- Много. Чуе ли се, че някой е болен от коронавирус, приятелите спират да му се обаждат. Пусна се слух, че човек може да се зарази и по телефона. Пълни глупости.

Сега е моментът, в който хората трябва да започнат да се променят. Да се определят, какви ще бъдат в бъдеще: добри или лоши. Известно е, че коронавирусът поразява белите дробове, имунната система, мозъка. Трябва да престанем да се убиваме с думи, дела и войни. Когато си добър, имунната ти система е силна, а когато си зъл, лош към себе си и другите, тя се срива за 4-5 седмици. А това помага на вируса.

- Какво значи човек да се промени към добро?

- За да получиш това, което искаш, трябва да дадеш от себе си. Ние сме в период на чистка, на промяна. Време е да спрем да се ядосваме, да се караме, това ни руши. Дано карантината, фактът, че сме затворени по домовете си, ни помогне да се пречистим от лоши мисли, да станем позитивни и щастливи. Колко пъти се усмихва човек на ден? Все сме умислени, забързани, мислим за пари, карира, а не за здраве, любов и щастие. Тези три неща сме ги забравили.

Интервю на Исак ГОЗЕС

Коментирай

Чехльо

Чехльо 22.04.2020 12:03

Един шарлатанин се познава по златните бижута, позьорските снимки, намесването на името на Ванга и собствените му хвалби.

amity

amity 22.04.2020 22:13

Служителка на Сатана. За да се разбере това е достатъчно твърдениетоѝ, че имала предишен живот.

vivi

vivi 23.04.2020 17:37

grozotiq

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 23.04.2020 17:37

http://coronavirus.eti.pw

Гост

Гост 23.04.2020 18:31

А как е истинското име на пророчицата и как да се свържем с нея?

Бай Чепик

Бай Чепик 24.04.2020 3:37

И тая я пере съчмата яко:))))

Абе

Абе 24.04.2020 6:06

никога немислима ,че ще спрат самолетите.... Ми......нали скиваш в бъдещето бе....парцал

Абе

Абе 24.04.2020 6:11

никога не мислила,че ще спрат самолетите?????? Нали скиваш в бъдещето бе....парцал

НАИВЕН

НАИВЕН 24.04.2020 9:41

ШАРЛАТАНКА ПРИЛИЧА НА КОЛЕДНА ЕЛХА С ТИЯ ПРЪСТЕНИ И ГРИВНИ ПРОСТА И ЛЪЖКИНЯ БЕДНИТЕ ГОРИЦА И ВЯРВАТ А ТЯ КУПУВА С ПОСЛЕДНИТЕ ИМ ПАРИ ПРЪСТЕНИ А НА ПУТКАТА ИМАШ ЛИ МА МИСИРКО ТЪПА СЛОЖИ СИ ЗВЪНЧЕ НА КЛИТОРА ДА ТИ ДРЪНКА

Наблюдаващ

Наблюдаващ 24.04.2020 9:52

За броя на починалите не е познала-за 3 години 250 000 или сте изпуснали някоя нула-сега са вече 200 000!

Реалист

Реалист 27.04.2020 10:48

Лъжкиня!