logo

Топлес моделът Силвия Юрукова: Психичното ми състояние е отлично

Топлес моделът Силвия Юрукова: Психичното ми състояние е отлично

Напоследък името на топлес модела Силвия Юрукова непрекъснато циркулира из медийното пространство. Преди няколко месеца гръмна новина, че е в напреднала бременност. А тези дни се аговори, че вече е родила. Наш репортер се свърза с нея, за да разбере от първо лице истината. Да си поговорим за слиховете за бременност, за паник атаките, за любов, за секс и още нещо. 

 

- Силве, из светските среди упорито се шушука, че си родила тайно...?

- Бременност и раждане - това се пише основно за мен през последните месеци! Ето какво се случва всъщност: преди месеци много напълнях поради здравословен проблем, бях качила 8-9 кг. Всеки, който ме познава, ми задаваше въпроса: "Да не си бременна". Колкото и да обяснявах,  че не съм, те бяха решили, че е бременност и логично сега като ме виждат отново в добра форма да си мислят, че съм родила, което не е истина.
На този етап съм само леля, не мама!

- А мислиш ли все пак за наследник?

- Смея да твърдя, че човек в живота си трябва да засади поне едно дърво, да създаде дом и да остави поколение след себе си, да бъде добър и ако не може да направи добро, то тогава да не прави лошо!

- Успя ли да се отърсиш от паник атаките? Кога започнаха и какви ги породи? 

- Нямам паник атаки, няма от какво да ги получа. Нямам представа какво е това чувство. Психическото ми състояние е отлично. Чета за изпити, взимам ги с отличиее и ми предстои дипломиране. Пътувам често за снимки, университет и други ангажименти. Дните ми са ангажирани, успешни и наситени с приятни емоции. Никога не съм изпитвала депресии,  затова не мога да коментирам подобно психично състояние. Аз съм мечтател, позитивен човек , който гледа на живота си през розови очила!

Топлес моделът Силвия Юрукова шашна със СНИМКИ

- Сподели ми, че вече си различен човек и си захвърлила много от пороците в миналото. Какво се промени? 

- Стесних кръгът си от хора, с които комуникирам. Намалих излизанията и дискотеките до минимум, не консумирам алкохол. Лягам рано, ставам рано. Поставям си цели, боря се и ги постигам, чувствам се добре, много полезна и успешна.

- Напоследък споделяш доста провокативни снимки и изглеждаш видимо щастлива. Да не би да има нова любов около теб?

- Заснехме нова фотосесия, от която си позволих лукса да кача няколко снимки. Когато на човек му върви в професионален план, то в личен нещо куца и обратното, но нали знаеш, пълно щастие няма! Ако питате дали имам мъж до себе си, отговорът е не!

- Какви качества трябва да притежава човекът до теб?

- Да бъде по-силна личност от мен!

- Случвало ли ти се е ти да направиш първата крачка към даден мъж и не смяташ ли, че жените станахте вече по-напористите и тези, които свалят мъжете?

- Да! Мисля го, трудно се намират мъже, които да са мъже, да са силната половинка! 

- Би ли участвала пак в някое риалити?
 
- Защо пък не?!

- Какви цели си поставяш в бъдеще?


- Имам такива, но тях ще запазя в тайна!/show.blitz.bg

 

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

Коментирай