Топлес моделът Силвия Юрукова шашна със СНИМКИ

Топлес моделът Силвия Юрукова шашна със СНИМКИ

Топлес моделът Силвия Юрукова се похвали с поредно отличие. Преди няколко дни на XXII годишни награди за мода, стил и бизнес тя взе статуетката в категория "Еротичен модел", с което затвърди лидерските си позиции в тази сфера. 

Веднага след церемонията Юрукова отпраши с приятелки в Северна Гърция, където поляха заслужено поредната статуетка в нейната колекция. От там Силвия пусна снимки, а всички зяпнаха в корема й. 

Причината е, че преди седмица и малко се появи скандална нейна снимка с огромен корем. И мълвата, че е временна тръгна светкавично из всички медии. Макар да е на плажа, Юрукова е прикрила доста старателно областта около корема и не можем ясно да видим дали наистина е бременна. 

Самата тя пък запази пълно мълчание по темата и нито потвърди, нито опроверга. Това навежда на мисълта, че вероятно е началото на временността и от суеверие крие благата вест./ show.blitz.bg

Коментирай

Ба си

Ба си 17.06.2019 21:42

и грозотията

Еротичен гуру

Еротичен гуру 18.06.2019 17:42

Грозотия ама с награда за най-добър еротичен модел. А па тия убавите що немат награда? Щот то да си убава е лесно, ама требе да знаеш и да го апеш добре и на кого точно да го поемеш. А тази мадам знае, много добре.

zzzzzzzz

zzzzzzzz 18.06.2019 17:45

Верно ме шашна. Да не я виждам по тъмно, че си евало майката.

Здрасти

Здрасти 18.06.2019 18:31

Грозотия пълна Егати еротиката