Теди Александрова пред БЛИЦ TV: Тони Стораро ни раздели с Емрах с помощта на ходжи

Теди Александрова пред БЛИЦ TV: Тони Стораро ни раздели с Емрах с помощта на ходжи

Скандалната раздяла между певицата Теди Александрова и Емрах Стораро се превърна в истинска сензация, а мнозина я определиха като по-въздействаща и от турските сериали. Бившите влюбени си размениха обидни квалификации в социалните мрежи и на показ се излязоха много тайни от връзката им. 

Единствено и само пред репортер на БЛИЦ Теди Александрова се съгласи да говори открито за отношенията си с малкия син на Тони Стораро и да разкрие шокиращи подробности от тяхната връзка. 

"Раздялата е факт, но начинът, по който се случи, е грозен. Искам да се извиня на всички мои фенове, че станаха свидетели на тази лична драма по такъв начин. Цирк е най-меко казано. Смятам, че сме имали много силна връзка и отношения, но когато се набъркат много хора и няма одобрението от неговите родители.... Това беше с предизвестен край от самото начало. Знаех, че ако не сме достатъчно силни в отношенията си, ще се случи точно това", коментира Теди пред наш репортер. 

"Много хора не знаят от къде имам въпросното клипче с курбана, със закланите агнета и т.н. Лично бащата на Емрах ми го изпрати по вайбър. те казват, че това нещо е курбан. Но това не е съвсем така. Много животни са дадени в жертвоприношение и се получава малко като сделка с Господ. И това се говори на турски във въпросното клипче - Теодора да стои далеч и Емрах да си поеме пътя. Така че не смятам, че това е точно курбан, а една негативна енергия...", допълва тя. 

"Семейството на Емрах отпреди това са ходили на такива ходжи, защото са искали да приключи нашата връзка. Какво са правили - те си знаят! Имаше напрежение в нашата връзка. Той имаше непрекъснати скандали с цялото семейството, чувстваше се притиснат и разпънат на шпагат. Когато си по средата тотално изперкваш. Инцидентът с носа ми се случи малко преди това. Удари ме и ми счупи носа", откровена е Теди Александрова./show.blitz.bg

Цялото интервю с Теди Александрова може да гледате във видеото долу: 

 

Коментирай