Семира от "Игри на волята": Нямам никакви отношения с баща ми!

Семира от "Игри на волята": Нямам никакви отношения с баща ми!

Семира се оказа една от колоритните участници в тазгодишния сезон на "Игри на волята". Красивата брюнетка неведнъж в шоуто е показвала, че държи много на това да отстоява мнението си и да го защитава докрай и със сигурност е от хората, които трудно отстъпват от позициите си. Семира е дете от смесен брак. Баща й е от Ирак, но оставя майка й с трите деца да се оправя сама. 

Наш репортер се свърза със Семира, за да научим повече за преживяването й в "Игри на волята", за отношенията с баща й, за връзката й с обвързан мъж и каква любов търси. 

- Семира, с какви емоции си тръгваш от „Игри на волята”? Кои са нещата, които никога  няма да забравиш от участието си?

- От игрите си тръгвам със смесени емоции, защото си станах много близка с хора от племето ми и не исках да ги изоставям все още, но също така съм щастлива,че ще мога да хапна нещо спокойно, да се изкъпя и да видя близките ми . Изживяването е наистина неповторимо - да знаеш, че си избран сред хиляди хора точно ти . Със сигурност няма да забравя 24-ия си рожден де на Дивата река .

- Смяташ ли, че попадна в грешното племе? Защо някои от съплеменниците те сочат за най-слабото звено на отбора?

- Не, не смятам, че попаднах в грешното племе. В другите племена имаше същия проблем, всеки има право на лично мнение и няма как всички да се харесваме.

- Изглежда като че ли Паулина е шефът в „Приключенците”, а надменното й поведение я превърна в един от най-мразените участници. Защо не успяхте да се разберете с нея?

- Именно заради поведението й някак комуникацията ни просто не вървеше.

- Когато гледаш играта отстрани на малкия екран, доволна ли си от себе си и от кого се разочарова най-много?

- Сега, когато се гледам по телевизията, някак ме хваща яд, че не останах да натрия носовете на тези, които ми повтаряха, че съм „най-слабото“ звено в племето. Но съм много доволна от себе си и съм щастлива, че успях да спечеля зрителите с поведението ми.

- Във визитката си сподели, че имаш да се докажеш пред баща ти. Дали те е гледал? От кога не си го чувала и виждала?

- Отношенията с баща ми не са се променили, същите са си. Просто няма такива.

- Не мога да си представя колко трудно е било на майка ти да отгледа сама три деца...

- Страшно благодарна съм на мама, че не ни е оставила. И тя тичаше на сто места да работи, за да сме добре ние. Беше много трудно, много тежко, но това изгражда силен характер.

- Във визитката си казваш, че „търсиш мъж, който да ти оправи живота”. Да не би да търсиш финансова изгода от една такава връзка или вярваш в истинската любов?

- Това мое изказване от визитката беше интерпретирано грешно от много хора ! Да, търсих мъж, който да ми оправи живота, но не финансово, а просто да има човек до мен . Да има кого да чакам с нетърпение да се прибере, да му разкажа как е минал денят ми, да има емоция, любов и всички тези дребни неща, които са си характерни за една сериозна връзка. Аз това разбирам под „ да ми оправи живота“ и няма нищо общо с материалните неща .

Вярвам в истинската любов, смея да твърдя, че това е най-прекрасното чувство, когато нещата са взаимни, разбира се .Аз обичам и ще продължавам да давам любов.

- Би ли се омъжила за беден мъж?

- На този въпрос ще отговоря кратко и ясно. Отношението е на първо място за мен.

- Била си с обвързан мъж, който ти е помогнал да си намериш работа. Какво се случи после?

- На много места беше коментирано, че човекът е оставил мен, но това не беше така . Аз предприех тази сериозна крачка, защото нещата просто не вървяха и сметнах , че ще е най -правилно да приключим отношенията си и да не си губим взаимно времето./show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

 

Коментирай

Ами,

Ами, 27.10.2021 15:15

С нищо не запомнящ се участник.След като не поддържа никакви отношения с баща си и той е зарязал майка и българка с три деца тук и си бил камшика, не разбирам защо носи арабско име и неговата фамилия.На нейно място бих се преименувала и взела фамилията на майка си.

prima_2001

prima_2001 27.10.2021 16:59

Точно така, смени си фамилията с тази на майка си и недей споменава повече за този арабин ,който те е зарязал като куче.