Роксана: Съобщиха ми по необикновен начин, че съм с корона и започнах да плача

Роксана: Съобщиха ми по необикновен начин, че съм с корона и започнах да плача

Фолкпевицата Роксана е поредната звезда, която падна в капана на КОВИД-19. Хитовата звезда оповести заболяването си в социалните мрежи, а сега пред наш репортер разкрива подробности за състоянието си и от къде всъщност е пипнала китайския вирус. Оказа се, че много нейни колеги се интересуват от здравословното й състояние и преминалите през това й дават съвети и кураж. Когато й се обадили да й съобщят, че тестът й е положителен, от лабораторията я попитали: "Какво липсва на една кралица". Докато отговорила "Корона" и започнала да плаче. 

- Роксана, как протича при теб Ковид-19? Какви симптоми имаш?

- Като чувам от колеги, които са минали през това, се оказва, че карам леката форма на вируса. Ако това при мен наистина е леката форма, не си представям какво е изживели Тони Стораро и Константин, които бяха зле. Температура не съм имала или поне не съм усетила да имам. Главно ме боли главата и носът, особено вечер се засилва. Гадното е, че се тъпча с лекарства постоянно. 

Много се дразня на хората, които все още не вярват във вируса и го определят като грипче. Боледувала съм и друг път, но не съм усещала такива неща и не е имало случай да съм десет дни с главоболие. 

- Имаш ли предположения от къде си се заразила?

- Вече знам, да! Едни познати от Плевен си направиха много хубава къща в Кнежа и ме поканиха на гости. Бяха направили хубава маса, изкарахме си добре. Още вечерта забелязах, че стопанката подсмърча и не се чувства добре. Реагирах като всички останали - просто настинка. На четвъртия ден ми се обади моята втора майка, която беше с мен на това гости, за да ми каже, че има температура и не може да стои на краката си. На другия ден започна да ме боли и мен гърлото, а след това дойде и ужасното главоболие и сухота в носа, която адски боли, както и болки в краката. На следващата сутрин си направих тест. Лаборантката ми се обади и ме попита: "Какво липсва на една кралица?". Докато се засмях и започнах да плача. Адски много плаках, защото съм свикнала да съм с децата си. Големият ми син е вече ерген, по цял ден стои в студиото и твори, има си гадже, в което е много влюбен и има с какво да се занимава, достатъчно ми е да го чувам десетина пъти на ден. Но с малкия ми син сме като дупе и гащи. И когато ми сервираха новината, че съм с корона, първо си помислих, че 15 дни не трябва да съм с това дете и въобще с близките си. Паникьосах се. 

- Изолацията как ти действа? По принцип си деен човек и едва ли затворена и съвсем сама ти е било приятно...

- В родната ми къща в Кнежа съм. Баща ми е човекът, който се грижи за мен. Цялото ми семейство си направиха тестове и всички са отрицателни. Сама съм и ми е адски трудно. Радвам се на хората от прозореца. 

- Как се справяш чисто финансово покрай пандемията, след като заведенията са затворени от близо година?

- Имало е моменти, в които съм седяла на масата вкъщи и съм се питала какво да правя. Това не е нормално да не нося нито един лев вкъщи. Винаги съм била аз моторът и съм се грижела за всички, главното действащо лице. Свикнала съм постоянно да работя, да изкарвам пари и да се грижа за хората около мен. Приемам това, че не е само за нас, много хора са в това положение. Започвам да мисля позитивно и се надявам от 1 март наистина да ни разрешат да работим и лека-полека да се върнем към старото си положение. Няма как да бъде като преди, но поне ще се завърти колелото. И ако трябва да бъда честна, на моменти съм си мислила, че това е директно към нас. Не може всичко друго да работи, само заведения и дискотеки да са затворени. Страшно много хора сме в този бранш. Не може фитнесите да са отворени, а ние да стоим затворени. Да не говорим, че в големите супермаркети не можеш да излезеш по един час. Ние сме хората, които трябва да се изправим и да кажем: "Стоп". Колко още може да се търпи това нещо?! Нещата са вързани и ние не можем един без друг. Този човек, който държи ресторанта, трябва да работи, за да ми плати на мен да пея, аз пък ще изхарча парите в магазина и т.н. Моят ресторант в Кнежа също стои затворен. Имала съм по 15 работници, но сега и да отворим, баща ми е на  мнение, че повече от 3 работници не можем да си позволим. 

- Предполагам уплътняваш времето си и с телевизия. Гледаш ли колегите си Азис, Фики и Софи Маринова в „Като две капки вода” и каква оценка би им поставила?

- Разбира се, че ги гледам! Радвам се да видя Азис, Софи и Фики на едно място, защото това са изключителни таланти, големи певци. Фики продължава да надминава себе си и смятам, че отново ще спечели "Капките". Това е моят вътрешен усет, че той ще грабне отново титлата. Успех на всички в това изключително предаване. 

Ако бях на Софи на мястото нямаше да избера индийска песен, а нещо по-ударно. Тя е най-голямата певица и чисто гласово си изпя всичко перфектно. Изпя толкова сериозни неща, че сигурно един процент от хората могат да го разберат.  Но песента беше непозната за хората и Ашвария Рай не е певица, а актриса и модел.  Софи обожава да пее индийска музика, но трябваше да си избере по-популярна песен. Но сега на следващия лайф ще бъде интересна, защото като й се падна David Lee, тя беше в шок. Това е живото доказателство, че не се подготвят предварително нещата. Всичко е измислено перфектно, въобще не се съмнявам в Махи Халваджиян, той е велик човек. Предричам победа на Фики./show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ  

Коментирай

като гледам

като гледам 24.02.2021 18:10

много яка секси кака