Певицата Джулия и Кристиан Кирилов: Искаме да имаме близнаци, работим вече по въпроса

Певицата Джулия и Кристиан Кирилов: Искаме да имаме близнаци, работим вече по въпроса

Навръх Деян на влюбените - 14-и февруари, решихме да ви срещнем с една от най-влюбените двойки, които показаха, че любовта им е по-силна от всичко останало. Това са фолк певицата Джулия и актьорът Кристиан Кирилов, които отстояха на негативите и дори узакониха връзката си. 

С любимата двойка си говорим единствено и само за любов, а те са откровени до болка и ясно показват, че теми табу не съществуват за тях. 

 

- Трябва ли се чака 14-и февруари, за да покажем на половинката си, че я обичаме? Само на този ден ли сме влюбени? С какво свързвате вие този празник?

- Кристиан: Не, не трябва да се чака 14-и февруари, за да доказваш любовта си. Всеки ден с отношение трябва да доказваш любовта си. Няма значение дали е 14-и февруари, 8-и март или която и да е друга дата, за да покажеш на половинката си, че значи нещо за теб. Цялата тази истерия покрай 14-и февруари ми е странна. Малко като на Великден се получава - те цяла година не стъпват в църквата, ама дойде ли Великден, обикалят църквата като някакви грешници. Същото е и сега с този празник. Много мъже забравят за жените си, трябва да се отделя внимание и отношение - то е важно, а не подаръкът. 

Джулия: Всеки ден се показва любовта, защото тя не е един ден в годината. Ние празнуваме две в едно - Трифон Зарезан и Свети Валентин. Любител съм на виното, а тази дата я свързвам точно с вино и любов. 

- Имате ли планове за въпросния ден? 

- Кристиан: При нас нещата се случват в последния момент, никога не си правим предварителни планове. Изключение правят случаите, в които пътуваме в чужбина. 

- Кой от двамата е по-романтичен и може ли да издадете някоя конкретна случка, която представя половинката ви в такава светлина?

- Джулия: Случките са много, защото не се случва един път в годината. Постоянно ми оставя някъде бележки, на които пише, че ме обича. Някои от тях ги намирам след 5-6 месеца. На кухненския шкаф със златен маркер беше написал "Обичам те" и нарисувал сърце, така и не успяхме да го изтрием след това. (смее се) Носи ми закуска в леглото. Такива малки романтични неща прави всеки ден. Той е романтичният в нашата връзка. Аз го вързах вече и приключих с тея неща. (бурен смях) 

- А кой е по-ревнив и правите ли си сцени на ревност?

- Джулия: Когато обичаш - непременно ревнуваш! Това са две свързани неща! Майка му е тук при нас и се обажда, че и двамата сме на един кантар. (смее се) Но тези неща са в началото, докато се изясним и започнем да си имаме доверие. Докато му повярвам, че ме обича наистина... 

Кристиан: Ревнив съм, но гледам да не се вглъбявам в това, защото тогава човек става негативен. Влизаш в една негативна спирала и става като параноя.  Бих се впрегнал за нещо, което наистина е основателно. Джулия е тактична, всичко е в рамките на нормалното. 

- След скандал как се сдобрявате? Кой прави първата крачка? 

- Кристиан: И двамата. Не правилно една двойка да заспиват скарани с гръб един към друг. В такива ситуации тя е по-мъдра и винаги е на мнение, че не е хубаво да се караме. 

- Джулия: Излиза, че аз правя първата крачка! (смее се) Той е зодия Овен, голям инат. Не че и при мен не се проявява това като зодия Телец, но когато обичаш наистина един човек, не търпиш да сте скарани дълго време и преглъщаш егото. В доста отношения се учим един от друг. 

- Важен ли е сексът в една връзка, за да бъде тя здрава и ползотворна? 

- Кристиан: Все едно да ме питаш дали е важна солта за една манджа. Сексът не е най-важен, но си върви ръка за ръка с останалото. 

Джулия: Аз какво повече да кажа! Гледай го какви хубави метафори използва. Ще седя и ще кимам само. (бурен смях) 

- Може ли да съществува приятелство между бивши гаджета и някои от вас запазил ли е такива отношения?

- Джулия: Не, не може да съществува такова нещо. Имаш спомени с дадения човек, оставяш ги зад гърба и продължаваш напред. Взимаш със себе си само научените уроци и кой от къде е. 

- Кристиан: Да, забравяш всички бивши. Щом са бивши, значи всичко е приключило и няма как да има дори приятелство. 

- Вие сте една от малкото млади двойки, които решиха да узаконят връзката си. Повечето казват, че подписът убива брака... 

- Кристиан: Вече три години сме женени, но още не сме осъзнали какво сме направили. Не го мислим по този начин.  По-скоро бракът сплотява и ще ти обясня моята логика. И ние сме се карали и дори се е стигало до кратка раздяла. Когато сте гаджета - събираш си нещата и край. Докато, когато сте женени, приемаш отговорно нещата, дал си титла на любовта си и премисляш нещата. В такива ситуации помага, за мен бракът е в плюс на отношенията. 

Джулия: Приемам го като един от най-хубавите дни от живота ми. Готино ми е, че съм женена. 

- Напоследък много колежки да Джулия издуха корема и се отдадоха на майчинство. Вие вървите ли в тази посока? 

Джулия: Да, мислим и действаме по въпроса. Очаквайте скоро и ние да се похвалим. Това е най-хубавото нещо в живота. 

- Обсъждате ли си вече пол,  име? 

- Кристиан: То е ясно - ако е момче ще се казва Крис. Сестра ми е кръстила племенниците на майка ми и на баща ми, а пък племенникът на Джулия  кръстен на нейната майка. Ако имаме две деца - едното ще е кръстено на мен, другото на нея. 

Джулия: Повече мислим и говорим за момче, макар Кристиан да иска повече момиче. По-скоро мислим имена за близнаци. Имаме по роднинска връзка близнаци и не е изключено и при нас да се случи. Много искаме. Винаги ми е било интересно как се отглеждат близнаците. 

Смяташ ли, че при евентуална бременност би пострадала кариерата ти? 

- Джулия: Преди да се запознаем с Кристиан съм си го мислила, че като забременя и кариерата ми загива. Той е човек, който ме мотивира във всяка ситуация. Колко колежки  не ги усетихме кога забременяха и родиха?! Винаги можеш да имаш нещо готово и да направиш така, че хората да не усетят липсата ти./ show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

 

 

Коментирай

къню

къню 14.02.2022 16:31

дядо ще помогне за близнаците.....