Новата Мис Плеймейт Ева Славова: Забавни са хората със странни фетиши

Новата Мис Плеймейт Ева Славова: Забавни са хората със странни фетиши

COVID-19 сложи края на една епоха. Печатното издание на Playboy спира да излиза, а преди дни беше последният финал на легендарния конкурс Playmate Of The Year, създал имена като Николета Лозанова, Златка Димитрова, Златка Райкова, Нора Недкова, Светлана Гущерова, Ася Капчикова, Жанета Осипова, Михаела Тодорова. След като в този формат за първи път участва транссексуален участник, зрителите на впечатляващия спектакъл снощи, станаха свидетели на още един прецедент - именно в последния финал на “Мис Плеймейт 2020” бяха отличени не една, а цели две участнички. Шарматната и провокативна Ева Славова беше избрана от журито. Ники Кънчев, най-красивата българка в света Жени Калканджиева, „Мис България“ 2012 Габриела Василева, „Мис Плеймейт“ 2019 Михаела Тодорова, топ гримьорът Пепа Стоянова и DJ Дамян избраха именно русата фурия като най-достойна за короната. Публиката обаче предпочете известната като “неосъществената кметица на Момин проход” - Диана Габровска. Победителките ще си разделят бутиковата корона, 20 000 лв. и чисто нов луксозен автомобил от Мазерати.

Ето какво сподели Ева Славова пред репортер на БЛИЦ: 

 

 

- Защо решихте да се явите на конкурса "Мис плеймейт"? 

- Обичам предизвикателствата. "Мис Плеймейт" е конкурс, в който имах възможност да покажа качествата си и да се впусна в надпреварата за най-секси момиче на България.

- Как реагирахте на факта, че трябва да разделите наградата с друга участничка? 

- Щастлива съм, че получих признание от зрителите и журито. За мен това е най-важно! 

- Реално вие ще остане в историята като последната плеймейтка, тъй като такъв конкурс вече няма да има. Това как ви кара да се чувствате? 

- Чувствам се изключително специална. Не мога да опиша с думи радостта си. Това е конкурс, който няма аналог и точно аз съм последната “Плеймейт на годината”.

- Заради извънредното положение конкурсът се проведе онлайн. Това ви накара да се отпуснете или пък ви разочарова? 

- Обичам да бъда част от нови и различни начинания. За първи път конкурсът се провежда под формата на online stream предаване. Така достигна и до много българи в чужбина. Беше много вълнуващо изживяване.

- Имате ли фаворит сред носителките на тази титла от минали години?

- Харесвам Михаела Тодорова и Жанета Осипова. Те са доста различни една от друга, но и двете неминуемо са секси и много красиви.

- Имате 9-годишна дъщеря, но не стана ясно в какви отношения сте с нейния баща?

- С баща й сме разделени от 6 години. В прекрасни отношения сме. Той е много грижовен и всеотдаен родител.

- Какво смятате да правите, когато се откажете от танците? 

- До края на годината съм се отдала на почивка и размишлявам в каква насока да продължа да се развивам.

- Имате ли интимен приятел в момента и като красива и атрактивна жена получавате ли неприлични предложения? Издайте някое интересно?

- Имам приятел, който ме подкрепя във всичко което правя. Получавам, разбира се, много неприлични предложения. Забавни са хората със странни фетиши, като например фетиш към крака./show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ