Моника Валериева: В Дубай животът си тече сякаш няма вирус!

Моника Валериева: В Дубай животът си тече сякаш няма вирус!

Моника Валериева пристигна от Дубай , където живее напоследък, появи се по телевизията и разбуни духовете с откровенията си. Тя е родена в Дупница. След завършване на средно образование, работи в Милано като модел.

През 2011 заема трето място в конкурса „Мис България Плеймейт“ на списание „Плейбой“. Има три корици в култовото мъжко списание и една за „Maxim“. През 2015 г. влиза в седмото издание на риалити формата „VIP Brother". Участвала е в „Черешката на тортата“ и други телевизионни формати. Присъства в над десет музикални видеоклипа. През 2015 г. излиза дует с певеца Джордан, а през 2016 г. пуска първата си самостоятелна песен „Грация“, но после се отказва от музикална кариера. Ето как Моника Валериева отговори на въпросите на репортер на „Блиц“:

- Тъкмо пристигате от Дубай, как влияе Ковид-19 на живота там?

-  Да, реших, че ако мога да си го позволя, този път когато наложат мерки, ще бъда на слънчево място! Единственото такова, в което работи абсолютно всичко в момента е Дубай! Животът тече сякаш вирус няма! Политиката им към овладяването на тази пандемия е достойна за възхищение, чувстваш се както преди да разберем за този вирус, чувстваш се сигурен и по-защитен! Наложената мярка там е да си с маска на улицата и в магазините! Още при кацането изискват PCR тест от държавата, от която пристигаш, но въпреки това на самото летище ти взимат и те PCR тест. Като цяло ако искаш да протича живота ти нормално, например си на почивка и искаш почистване или румсервиз, трябва да покажеш на хотела негативен тест от същата седмица, същото е и да работят с дадени фирми и т.н. Да уточня тест, който ти правят на летището, е безплатен за пристигащите!

- Вие имали ли сте проблеми с болестта?

- Не съм боледувала от Covid-19. Имах доста сблъсъци с него по-друг повод, много мой близки бяха заразени, няколко пъти си пусках антитела, нямам! Не съм боледувала.

- Как бихте определили професията си съвсем накратко?

- Ако трябва да определя професията си с няколко думи - създател на козметичен бранд и то първият български, който се занимава с мигли. Вече е разширен, разбира се, имам хайлайтъри, червила, лосион за тяло, сенки за очи и тепърва ще създавам нови продукти!

- На какво дължите известността си?

- Относно с какво съм известна, предполагам че след дългата си пауза пред медиите, хората си мислят, че съм популярна покрай риалити предаванията, в които участвах. Други си спомнят за „Плейбой“ конкурсите и кориците, трети с нестихващите скандали, в които ме намесваха. Като цяло, преди това не давах много интервюта, защото бях навсякъде с години, всеки ден ... Не ми е било нужно и не исках да се оправдавам за това, което пишат за мен-те пак ще продължат, дадох си почивка и мисля, че станах популярна преди 8-9-10 години. Не знам вече с какво съм толкова интересна за хората, какъв е този постоянен медиен интерес към личният ми живот, защото го крия и все бях  замесена някъде с някой. Вярвайте ми, повечето неща, които сте чели, са лъжа, а тези, които са много по-скандални, никога не са видели бял свят!

- В последното интервю казахте, че сте сама?

- Не съм казала ,че съм сама! Може да съм сама ,може да съм обвързана, може и вече да съм женена. Това си остава само за мен! Ще кажа, че имам ли любов в живота, целият свят ще разбере за нея! Страстен персонаж съм и бих искала да направя човека до мен спокоен и щастлив! Грижа се сама за себе си в последната една година!

- Станахте жертва на грандиозна кражба. Преживяхте ли ужаса от случилото се? Какво в крайна сметка казаха от полицията?

- Преживяла съм го още след шока, когато асимилирах реално какво се е случило! Вярвам в кармата, вярвам и в проклятието на златото, съжалявам само хората ,които са го направили. Явно са се нуждаели, а и по-добре да платя грях материално, а  не здравословно. Парите идват и си заминават, и да бяха при мен ,след няколко дни пак нямаше да ги има! Вещи, пари се преживяват...хора не искам да губя! Полицията не е направила нищо-или поне не се е постарала да ми даде такава информация. Дали имам съмнение или направо дали знам кой е, няма да коментирам - слухове всякакви, не вярвам на никой!

- Имате пет предложения за брак, но нито едно не се е осъществило. Как си го обяснявате?

- Имам пет предложения за брак, да.. Не знам, защо това за някой е толкова изненадващо. Проблемът е в мен! Беше в мен! За 30 годишна възраст и сериозни връзки, нормално е да ми предложат брак...Трима са българи, 1 - арабин и 1 – турчин Щом за вас има значение! Не бях готова, мисля, че това в мен вече започна да се променя.

- Сигурно около вас има голям наплив от мъже?

- Наплив на мъже няма, тъй като аз решавам с колко или с кого да комуникирам. Чували ли сте че красивите жени са най-самотни- вярно е...

- Била ли сте вярна изцяло на мъж и бихте ли се променили заради него?

- В последната си връзка бях изцяло вярна и отдадена, беше прекрасно чувство и в такъв момент си готов на всичко за този човек. Истината е, че когато съм била вярна никога не са ми имали доверие, а без доверие връзка не може да се гради.

- Красивите жени, често са обект на ревност от партньорите си. Така ли е при вас?

- Ревността на мъжа не е хубаво нещо, но мисля че е нормално, както казвате, за красиви жени! Всичко трябва да е в нормата си. Страдала съм да, но важното е, сега да сме щастливи.

- Около Вас има много загадки. Ще ги разкриете ли някога?

- Да,  ще разкажа за всичко около мен, самата истина, за която не говорих нито преди да изчезна нито докато бях тук. Ще споделя и то много скоро!

Интервю на Исак Гозес

Коментирай

хоплкма

хоплкма 21.12.2020 15:40

БраО - курва за пример и подръжанийе- Дубай законно е да си реститутка там - яко кинта и яко анал

Xzv

Xzv 23.12.2020 8:53

Да, колко пари е направила с оная си работа

Ами,

Ами, 29.12.2020 11:33

Просто проститутка,драги читатели.