Мони от "Ергенът 2" разкости новите участнички и хвърли страшна бомба за живота си БЛИЦ TV

Мони от "Ергенът 2" разкости новите участнички и хвърли страшна бомба за живота си БЛИЦ TV

Безспорно риалити формата "Ергенът" е сред най-гледаните предавания у нас. А спомняте ли си ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер от втория сезон на формата?! Е, красивата девойка гостува в новия епизод на подкаста "Не съм такъв човек", където разкри шокиращи неща от живота си и направи на нищо новите претендентки за сърцето на ергена. 

Кръшната Мони разкрива за първи път как е събрала пари да си сложи силикон в гърдите и хиалурон в устните само на 17-годишна възраст. Много забавна се оказа и историята със стартирането на кариерата й по клубовете и как майка й я е дебнела отпред с молба да престане и какво си е помислила, когато е открила в стаята й 4-цифрена сума. 

Мони не крие, че е участвала в "Ергенът" за слава и че по никакъв начин не е било привлечена от Евгени Генчев. Но пък не така стои въпросът с другите двама ергени. Категорично не одобрява участничките от третия сезон на формата и ги нарича "махленки". 

Пред водещия Мони признава, че наскоро е изкарала журналистически стаж и има намерение да се развива в тази област. "Телевизията ме влезе, но все още не съм мислила какво точно искам да правя", признава тя. 

Важно е за мъжете да гледат, за да разберат по какви мъже си пада Мони Зенгиннер. Има един външен белег, по-който си приличат всичките й гаджета досега. И наистина ли е казала, че не иска да има деца, заради което е попиляха в мрежата. 

ГЛЕДАЙТЕ ЦЯЛОТО ВИДЕО С МОНИ ЗЕНГИНЕР: