Младият фолк певец Теодор: Бях футболист на "Славия", но се отказах, защото...

Младият фолк певец Теодор: Бях футболист на "Славия", но се отказах, защото...

Теодор е сравнително ново име на музикалната сцена и по-специално в попфолк жанра. Зад гърба си има няколко песни, но пък с първия си дует с Ани Хоанг улучи шестица от тотото. Песента се радва на успех, тъй като е много различна от всичко, което се предлага в момента на пазара. Младото момче е бивш футболист от Славия, но зарязва спорта и се насочва към музиката. 

Наш репортер си говори с него за Ани Хоанг, за фолка, за футбола, жените и за най-интересните му хобита: 

 

- Как се роди идеята за дует с Ани Хоанг? Откога се познавате с нея?

 - Още предишното лято с Ани заговорихме за идеята да направим общо парче. Слушахме няколко демо версии, но щом тръгна "Вселена" и двамата бяхме категорични, че това е песента. Това си е нашата песен, усетихме я на мига. 

- На кого беше идеята да снимате в бомбоубежище? Следиш ли военните действия между Украйна и Русия? 

- Идеята за клипа е изцяло на Люси Иларионов. Аз просто му се доверих и съм много доволен от процеса на работа! Той се е доказал като режисьор и трябва да оставим професионалистите да си вършат работата, без да им се пречкаме. Гледам по новините какво се случва с Украйна, адски неприятно е. Не искам да се поставя на тяхна място, дано никога не сме в подобно положение. Светът няма нужда от агресия, от война. Можем толкова спокойно да живее, а сами си го правим да е сложно. 

- Как се насочи към попфолка и откога се занимаваш с това? Какви са амбициите ти?

- Oще от малък се занимавам с музика. Баща ми е бивш музикант, свирил е на тромпет и вкъщи общо взето постоянно се свиреше… После в пубертета обърнах внимание на друга моя страст - футбола. Играел съм за Славия…. Спрях с футбола, защото не бях доволен от начина на процедиране в България…. И се отдадох изцяло на музиката.  А колко до амбициите ми, те винаги на били големи.

- За жените в бранша е ясно какво трябва да притежават, за да успеят, но при мъжете кои са най-важните неща?

- В този бизнес нещата са съвкупни. Виждаме напоследък, че много мъже имат сериозен успех в попфолка. Не е като едно време да се слушат само жените. 

- Симпатично момче си и сигурно се радваш на женското внимание. Скочи ли интересът на девойките, след като вече си популярен?

- Да разбира се, скочи и то осезаемо!  Но засега съм се насочил изцяло към работата си и искам да успея, да се докажа първо. Гоня си мечтите, а за жени винаги има време. 

- А готов си ли си славата и смяташ ли, че би могъл да се опазиш от пороците, които вървят ръка за ръка с нея?

- Смятам се за готов, пък времето ще покаже. Не мога да крия, че ми е приятно да ме разпознават на улицата. А що се отнася до пороците, контролирам нещата. Пазя се от всички пороци. Няма значение дали си известен или не за тях. До човек си е, до възпитание и на каква компания ще попаднеш. Хубаво е родителите да обръщат повече внимание на децата си, да следят промените в настроенията им, да проверят с кого излизат, за да не си скубят косите после. 

- Каква музика слушаш през свободното си време и кои са любимите ти изпълнители?

- Слушам всякаква музика. Зависи в какво настроение съм и къде се намирам. Във фитнеса слушам едно, в колата друго, на заведение съвсем различно. Любимите ми изпълнители са много, като сред тях има български и чужди. Харесвам много Криско, Слави Трифонов, Константин, MC Stojan и т.н./ show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

 

 

 

Коментирай

........па

........па 28.03.2022 11:34

Безполезен дрисльо затънал в клоаката чалга.