Митьо Пищова откровено: Преди имах по 10 любовници, сега само по 1-2 (СНИМКИ)

Митьо Пищова откровено: Преди имах по 10 любовници, сега само по 1-2 (СНИМКИ)

Репортер на ШОУ се срещна в Пловдив с небезизвестния Димитър Маринов-Митьо Пищова. Дошъл в града под тепетата от родното си Велико Търново, за да се срещне с приятели. Един от тях-емблематична фигура-силният човек на ъндърграунда в миналото в Пловдив-Ангел Личканов-Личкана, е спонсор на конкурс, който Пищова организира в Банско. За живота си, за продължаващия апетит към жените, за работата си и за политиката, говори пред ШОУ Митьо Пищова.

 

-Намираме ви в компанията на на Ангел Личканов, защо сте с него?
-Ние сме приятели още от Тодор Живковото време. Тогава заедно работихме за социалистическия труд. Това се изразяваше в следното-някои да станат по-богати, някои по-бедни. 

-А вие забогатяхте ли?
-Аз не съм много богат, ама имам пари за семки, за яхта, за нова кола и за 32 манекенки да ги поддържам. 

-Още ли продължават вашият ентусиазъм за огранизирате партита, конкурси, секс оргии?
-Правя от Мис Цици до Мис Плеймет, Мис България Зима, което ще се проведе в Банско на 2 март, сега на 23 февруари има конкурс за фотомодел в Банско, където има ски.

-Сега сте се насочил към зимните курорти?
-Да, насочих се към зимните курорти, защото жените обичат да се лъзгат къде по пари, къде по ски, къде по снега, абе навсякъде.

-Имате ли си приятелка?
-Имам 20. 10 любовници законни и 10 дето спя с тях тайно, щото трябва да ме уважават. Аз нямам много жени, имам само 3548 до снощи. Записал съм ги в тефтер, мога да ви го дам, ако не ми вярвате.

-Како друго правите, когато не спите с мадами и не организирате конкурси?
-Аз цял живот държа ресторанти, хотели във Велико Търново и на Слънчев бряг. А пък конкурсите са ми страст. Истината е, че съм в Пловдив, за да се срещна с Личкана, дава 5 хиляди лева. Той е спонсор на конкурса Мис Зима в Банско и председател на журито. Дойдох лично да поканя Личкана и да му дам фактурите и всичко, което трябва, да се отчета. 

-От къде намирате финансиране за останалите конкурси?
-Много дълго живях и много приятели имам. Те ми помагат. Правя много конкурси. Аз държа всичките права в България. Собственик съм на агенция „Мис България“ и на и „Вип Моделс България“. Тази агенция държи всичките права в държавата-Мис Модел, Фотомодел и всичките конкурси, които вие сте чувала, плюс еротичните. Тях ги правя малко по-голи, няма дрехи, нали ги виждате в плеймет списанията. 

-Има ли интерес към тези еротични конкурси?
-Няма много интерес. Има интереси после за първата. Тя обикновено е най-хубавата и най-палавата. 

-Дават ли се още пари под масата, за да спечели определено момиче?
-Аз не ми трябват пари и не взимам. На мен ми трябват пет хиляди лева, за да направя определен конкурс, като събера пет хиляди лева и спирам да търся. На мен пари не ми трябва, на мен ми трябва живот. 

-Хубав ли е животът ви към настоящия момент?
-Моят живот е  хубав, ама преди беше по-хубав. Имах по 10 любовници, сега имам по една-две. Иначе това джакузита-макузита, въобще не съм спирал. 

-Сега как сте здравословно, оправихте ли проблемите си?
-Оправих се, да, бях в болницата за язвата, ама и тя се оправи. Вече съм добре, почвам да работя по конкурса, за мине всичко идеално. Добре съм, карам колата, пътувам постоянно. 

-Все още ли имате апетити към политиката?
-Аз съм водач на Търновски окръг за евроизборите от моята партия- Българско национално обединение. В листата за сега има 4 души, но ще вляза само аз.

-Кой ще финансира кампанията ви?
-Аз и някои хора. Ще се раздават на корем кебапчета, вино, бири. Това е мой патент, знаете. Аз се явявам на избори от 1991 година, не съм прескачал. И след това, ако не вляза за европейските, ще се явя на местните за кмет на Търново през октомври. Аз за кмет на Търново никога не съм прескачал, ще се явя за седми път.

-Как оценявате сегашните политици в България?
-Как, как, всички са пеликани и джендъри. / show.blitz.bg

Интервю на Кристина ИВАНОВА, ПЛОВДИВ

Коментирай

марон

марон 26.01.2019 15:24

това полумалоумно същество митето си живурка добре............

Фют

Фют 26.01.2019 19:03

Много ВИП конкурс, който ще се проведе в механата..... Хахаха

биби

биби 27.01.2019 8:28

Фют, ти за пет хиляди къде искаш да се проведе? Догодина направо на снега, там ще минат и без пари.

Гънчо Гънев Гънчачи

Гънчо Гънев Гънчачи 05.02.2019 22:23

Гази ги Пищачеее ! Поздрав специално : https://www.youtube.com/watch?v=Oegd1IpRA8s

спаднал

спаднал 08.02.2019 19:58

И аз съм вече така, Митьо . Останаха ми само Лявата и Дясната ..да ме обичат!?