Мисис България Universe Станислава Василева призна пред БЛИЦ какви корекции по себе си има

Мисис България Universe Станислава Василева призна пред БЛИЦ какви корекции по себе си има

34-годишната Станислава Василева от град Раднево е новата носителка на титлата „Мисис България Universe”. Красивата блондинка може да се похвали с щастлив 11-годишен брак със съпруга си Васил Василев. Заедно развиват семеен бизнес в сферата на земеделието. Техни приятели издават, че двойки като тях се срещат веднъж на високосна година. А наш репортер разговаря със Станислава, за да научим повече за нея: 

 

- Станислава, ти си новата "Мисис България Universe”. Разкажи ни как стигна до конкурса и в какво превъзхождаш конкурентките си?

-  През годините съм гледала много от конкурсите за Мисис България и съм се възхищавала на жените участващи в него. Тази година видях, че тече кастинг и реших да се запиша. Бях одобрена и избрана за участие във финала.

Не знам в какво точно превъзхождам конкурентките си. Това може би журито трябва да каже. Аз самата не обичам да давам оценки за себе си. Мисля, че всяка една от участничките беше достойна за титлата Мисис България.

- Твоят съпруг как прие участието ти в конкурса? Ревнува ли те повече?

- Съпругът ми винаги е бил до мен и ме е подкрепял във всяко едно начинание. И не, не ме ревнува повече. Гордее се с мен. Конкурсът не повлия по никакъв начин на нашите отношения.

- А вярно ли е, че си участвала и в "Мис силикон"? Къде по тялото си имаш пластична намеса?

- Да, вярно е! За мен това беше едно страхотно предизвикателство, и не съжалявам. Оттам си тръгнах със специална награда за най-хубаво тяло. Имам операция на бюста и корекция на носа.

- Съпругът ти те описва като "жена-мечта". Ти какво определение би му поставила?

- Аз също бих го определила като “мъж-мечта”. Рядкост са мъжете като него. Грижовен баща, любящ съпруг и съвкупност от всичко, за което една жена може да мечтае. Определено съм късметлийка с него.

- Каква е рецептата за успешен 11-годишен брак?

- Не знам дали има точна рецепта за успешен брак, но нашата е любов, доверие и компромиси.

- Справяш ли се като майка на две деца? Какви са най-ценните уроци, на които искаш да научиш наследниците си?

- Като майка на две момчета мисля, че се справям добре с отглеждането и възпитанието им. Най-ценните уроци, на които искам да науча децата си са да уважават хората, да помагат, да бъдат добри и да ценят всяко едно нещо.

- С какво се занимаваш извън шоубизнеса?

- Допреди 2-3 години се занимавах с ресторантьорски бизнес. Вече, не. В момента съм отдадена изцяло на семейството и децата. През свободното си време обичам да спортувам и да пътувам.

- Кой е най-големият ти успех в живота и съответно най-голямо разочарование?

- Безспорно най-големияt ми успех е моето семейство, защото в днешно време е много трудно да успееш да го съхраниш. Ние сме заедно повече от 17 години и това за мен е успех. Разочарования съм нямала.

- Успя ли да опиташ горчивия привкус на известността? Кое ти харесва и кое не в публичността?

- Минали са два месеца, откакто спечелих Титлата Мисис България Вселена 2021 и мога да кажа, че досега съм имала само положителни емоции. Хората са много мили и добронамерени към мен. Аз съм от малък град, където всички се познаваме. Често ми се случва да ме спират и да ме поздравяват. Радват се за успеха ми, за което съм им много признателна.

- Какви планове имаш в бъдеще?

- Плановете ми през новата година са да се включа в колкото се може повече благотворителни каузи и инициативи. Искам да помагам на хората. Ще дам всичко от себе си и ще направя каквото трябва. Имам времето, енергията и желанието за това. За край искам да пожелая на всички здраве, топлина и уют в домовете им, както и щастливо споделени мигове с любимите им хора! Да бъдем истински и с добри сърца!/show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

Коментирай

гжгрргж

гжгрргж 07.01.2022 18:08

Корекциите на грозотата се виждат като муха на бяла стена.

Низде

Низде 08.01.2022 1:45

Що не го прехвърлите в изцяло дигитален вариант.Нарисувай си миска. Кой знае какъв грозен чип нос е имала и колко плоска е била.Не злобея, просто е нечестно. ТАЯ Е МИС БАРБИ !!! Аз красота в нея НЕ виждам

стипълчейз

стипълчейз 08.01.2022 15:37

плаче за голям и венест про-европейски леко закривен шпек.

ай сиктер

ай сиктер 09.01.2022 19:05

Поредната ПВЦ карикатура на жена в жалко конкурсчЕ.

ПЕТЯ

ПЕТЯ 20.01.2022 11:02

Какво ни занимавате със смешни конкурси!В този град страдат от комплекси за слава!Коя е Станислава въп персона,спортист,политик и тн....!?Нещо е постигнала в живота ли?.....Освен пластики...............

Мишо

Мишо 17.05.2022 13:50

“ че двойки като тях се срещат веднъж на високосна година. “ Моля, обяснете, каво значи това изречение.