logo

Мисис България Марина Риналди за К-19: Месец и половина бях на легло

Мисис България Марина Риналди за К-19: Месец и половина бях на легло

Тя е Марина Цветанова, на 28 години от гр. София. Майка е на дъщеричка на 7 години. Владее перфектно английски и испански език. Завършва специалност телевизионна журналистика в СУ “Св.Климент Охридски”. Изявява се успешно като дефилиращ модел в последните 5 години. През октомври 2019 е коронясана за Мисис България Worldwide 2019. От тогава до момента, Марина се включва в над 20 благотворителни инициативи, като организира и благотворителни балове. Собственик е на най-бързо прогресиращия сайт за италианска дамска мода. Марина бе и единствената българка поканена да участва в Седмицата на модата в Милано като модел и дизайнер. През 2020-та година тя спечели престижните награди ,,Мисис дама на годината” 2020 в категория Електронна търговска марка и ,,Знаменитост на годината”2020 в категория най-актуална Мисис.

- Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променила?

- Абсолютно нищо! Всяко нещо, през което съм преминала през живота си- било то хубаво или лошо, ме е научило на някакъв житейски урод. Неслучайно вярвам и в кармата и предначертания ни път на тази земя.

- Хорското мнение оказвало ли е влияние върху теб?

- Преди много се влияех от хорското мнение. Вече не. Успях да променя възприятието си по този въпрос и се гордея с това.

- Ако можеше да промениш нещо в света, какво щеше да е то?

- Щях да премахна всички болести.

- Какво ще кажеш на хората, които не вярваха, че ще успееш и ще стигнеш дотук?

- Има ли такива, които не са вярвали? (смее се). Всички близки хора знаят, че съм амбициозна и следвам мечтите и целите си, докато не се осъществят. В крайна сметка успехът се дължи на много усилия, труд, качества и упоритост.

- Каква е твоята рецепта за щастлив живот?

- Рецепта няма. Щастието за различните хора е в различни неща- при някои малки, при други големи. Вярвам в поговорката, че щастието обича тишината. Колкото по-малко хора знаят за него, толкова по-добре.

- С какво искаш да те запомнят хората?

- Както е казала великата Стоянка Мутафова: “Както искат, така да ме запомнят”.

- Има ли нещо, за което съжаляваш?

- Много са нещата. Едно от тях е, че не мога да променя някои от лошите черти в характера ми.

- Попречи ли Covid-19 на твоята работа?

- Няма как да не попречи, тъй като ми се наложи да съм на легло месец и половина. Всичко това за щастие е зад гърба ми и в момента се чувствам по-добре от всякога.

- Какво би казала на младите, които тръгват тепърва да се занимават с мода?

- Че това е сериозна и не лесна професия. Изисква се огромно себеотдаване, за да си успешен в модния свят... И въпреки това пак не е гаранция, че ще бъдеш забелязан.

- Какво да очакваме от теб през 2021г.?

- Обичам да нося много дини под една мишница. Винаги подготвям минимум 3-4 проекта едновременно. Нека оставим и малък момент на изненада.

- Как реши да създадеш ,,Rinaldi Fashion”?

- Опитът ми в модата и в онлайн маркетинга ме подтикнаха да направя собствен моден бранд. Rinaldi.bg се наложи доста бързо като успешна марка и се радвам изключително много за това.

- През 2020-та година дефилира на седмицата на модата в Минало? Как се стига до модния подиум в Милано?

- Поканата за участието ми там дойде след мое появяване на модно събитие в София. На него е присъствал човек от Италия, който търси модели по света и у нас. Там ме е харесал и така се стигна до участието ми в Милано.

- Как се роди страстта ти към модата?

- Още от много малка мечтаех да бъда като моделите, които гледах по телевизията. Човек трябва да внимава какво си пожелава, защото може да се сбъдне.

- Какво ти донесе титлата ,,Мисис България”?

- Само позитиви. Мисис България е не просто титла, а кауза и начин на живот. След конкурса интересът персонално към мен се засили наимоверно. Започнах да имам повече модни, светски и медийни ангажименти.

- През изминалата година спечели две престижни награди, какво значат те за теб?

- Да. 2020 година беше изключително трудна за всички в световен мащаб. Но аз лично мога да я отчета като невероятно успешна за мен. Спечелих наградите “Мисис Дама на годината” в категория “Електронна търговска марка”, както и “Знаменитост на годината” в категорията “Най-актуална мисис”. Това означава, че съм на прав път в развитието си и усилията ми не са били напразни./show.blitz.bg

Коментирай

петко

петко 23.01.2021 12:18

уникална уста

Самец

Самец 23.01.2021 16:52

Яяя ама ние сме имали и хубави миски!

пешо

пешо 24.01.2021 7:57

и в порното ще пробие