Михаела Маринова: Влязох директно на снимачната площадка на "Пътят на честта"

Михаела Маринова: Влязох директно на снимачната площадка на "Пътят на честта"

NOVA избра новата песен на Михаела Маринова – “Сериал“ за основна музикална тема към втория сезон на превърналата се в хит драматична поредица “Пътят на честта”. Талантливата певица наскоро спечели от Годишните музикални награди на БГ Радио статуетката за Албум на годината.

Пред наш репортер тя разкри как е дошла идеята нейната песен да е тема в новия сезон на хитовия сериал, с кои актьори се е запознала, вижда ли себе си като актриса, кои награди са важни, как върви любовта и каква специалност е завършила наскоро. 

 

- Мише, първо да ти честитя статуетката за „Албум на годината” на Годишните награди на БГ Радио. Какво е чувството трудът ти да бъде оценен в тази важна категория?

- Удовлетворение.. това е нещото, което изпитвам! Както и благодарност към един от най-добрите млади български автори и музикални продуценти – Павел Николов (Pavell), с когото създадох албума, към целия ми екип и всеки един мой почитател! 

- Каква стойност имат за теб наградите и целиш ли се към някоя конкретна номинация в бъдеще?

- Признателно и някак мило e да получиш награда за труда си, но има нещо по-важно и това е любовта на публиката. Колкото и статуетки да имам у дома, нямам ли ценителите и слушателите на музиката, която правя, нямам и най-специалната награда.

- Новата ти песен ‘Сериал” е част от втория сезон на сериала „Пътят на честта”. Какво вдъхнови създаването и как се стигна до тази идея?

- Песента направих отново с Павел на едно красиво място сред природата. Там бе наистина вдъхновяващо.. планини, простор, вятър, чувство за свобода... „Сериал“ беше белязана песен. Павката беше написал първия куплет и припева преди време, пусна ми демото и ме помоли да го изпея, след което заедно написахме втория куплет и аз се влюбих! Посланието на текста е истински сюжет за филм. Всеки може да се припознае и да открие своя собствен сериал.

- Разкажи ни малко повече за видеото, което е правено по време на снимките на самия сериал...?

- Заснемането на това видео беше интересно и ново за мен като преживяване, защото влязох директно на снимачната площадка докато снимаха сцените за сериала, запознах се с всички актьори, продуценти и режисьори, страхотен екип! Имаше известно притеснение в мен, защото е трудно да застанеш до професионални актьори и да изиграеш роля на достойно ниво, но получих толкова любов и топлина от всички, почувствах се на мястото си и съм доволна от крайния резултат.

- И в песента и в сериала любовта е в главната роля. Как върви тя при теб ?

- Любовта е движещата сила на всички нас, това е факт. Любовта е вдъхновяваща при мен, спокойна и силна.

- А виждаш ли себе си като актриса в някой филм след време?

- Да, да, дааа!

- Наскоро завърши режисура. Ако имаш възможността да създадеш сериал посветен на теб, как щеше да изглежда той ? Коя Михаела щеше да покажеш там?

- Завърших успешно и отлично, за което съм много щастлива, работих усилено! Коя Михаела бих показала в собствения си сериал? Тя е една, такава каквато всички я познават и виждат - целеустремена, борбена, вярваща! 

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

Коментирай