logo

Кристиан Кирилов след "Маскираният певец": Ако жена ми участва в шоуто и ме лъже, ще й скъсам ушите!

Кристиан Кирилов след "Маскираният певец": Ако жена ми участва в шоуто и ме лъже, ще й скъсам ушите!

Кристиан Кирилов, известен още като Митака от "София ден и нощ", превъртя играта в "Маскираният певец" и до последно успя да заблуди зрители и панелисти. Предоположенията на Азис, Алекс Раева и Владо Пенев бяха повече от шокиращи и много далеч от истината. Тази тайнственост отреди безапелационна победа на Златния. Той е есинственият участник, който успя да пребори всеки, който се изправи срещу него в музикален дуел. Накрая падна и се наложи да свали маската си, а зрителите останаха с широко отворена уста. 

Мачото споделя интересни неща от своети прикритие за читателите на БЛИЦ, както и подробности за семейния живот и подготовката за бебе. 

- Крис, как успя да заблудиш всички в "Маскираният певевц"? Как би опитал емоцията, която изпита на тази сцена?

- Беше изключително лесно да ги заблудя. Тръгнаха в грешна посока още от самото начало и си държаха на Папи Ханс, на Наско Колев, Шеф Иван Манчев, Валери Божинов.... Мои приятели веднага се сетиха, че съм аз, вероятно и зарази мекото говорене. Преживяването е уникално, особено в тези тежки времена на коронавирус. За първи път се докосвам до екипа на Маги Халваджиян, но останах с много топли чувства, страшни професионалисти са всички. 

 

- Хвърлиха се много имена в публичното пространство за самоличността на Златния.... Забавляваше ли се с техните предположения?

- Имаше предположения дори за Били Хлапето, тък доколкото знам той е нисичък и е просто невъзможно да бъде той Златния. Предположенията бяха абсурди и не знам как им ги роди главата. Повечето от тях са слабички, пък си личеше, че зад костюма стои по-едър човек. 

- Говори се, че твоята съпруга Джулия се крие зад маската на Хищницата...

- Ако ме е излъгала и участва в предаването ще й скъсам ушите! (смее се) Ние с нея ходим заедно по участия, непрекъснато сме заедно и в началото започнах да отказвам такива изяви. Тя се усъмни и ме приклещи в ъгъла и нямаше накъде да мърдам - признах си, че участвам в "Маскираният певец". Признах си без бой! 

- Как се оптардаваше пред приятели и семейството? Кой пръв те надуши?

- Майка ми ме позна по гласа и колкото и да отричах тя си знаеше. Искаше дааже да се хванем на бас. Ктао си свалих маската малко се разсърди, че крия от нея. Пред приятели не ми беше трудно, защото така или иначе сме в извънредно положение, почти никъде не можем да ходим... 

- Владо Пенев пръв се сети, а се оказа, че двамата има обща история в миналото и той е твой кумир? 

- Владо Пенев го харесвам първо ка човек, а също така и като актьор. Ходил съм на няколко негови представления в театъра в Шумен. на наградите на Нова телевизия през 2018 г. седнахме един до друг и имахме възможност да си поговорим. Моите впечатляния са, че той ми симпатизира. Когато се запознахме на него му направи впечталение, че силно се здрависвам и ми каза, че малко мъже могат да стискат така в днешно време. 

Искам да кажа, че наградата от Нова телевизия можех да я покажа доста по-рано. Жена ми се спря, защото със сигурност тогава щяха да ме пзонаят. Направих го накрая, защото има много талантливи певци, които трябва да стигнат до финал. Аз нямам такива претенции, пея за кеф. И реших да занеса наградата като улика, за да насоча панелистите към правилния път, защото преди това се лутаха. Доволен съм от моето представяне. 

- Какво ново около теб? Как ти понася пандемията? 

- Аз съм си домошар и на мен ми понася много добре! Играя си на плейстейшъна, а мога да ти издавма и една новина - готово е демото на новата ми песен, която е самостоятелна и ще представя на почитателите скоро.  Нямам никакви претенции, правя го за кеф. Виждам, че хората ми се радват и искат да правят песни. Не очаквам нищо, просто си ги правя за кеф и ги пускам. Активно се занимавам с бездомните куче, вече 2-3 години. Запълвам си времето изцяло с тях, защото обичам много кучетата и вкъщи имаме две. 

- Няма как да не те попитам дали с Джулия мислите вече за наследник, след като мина година от сватбата ви? 

- Дай Боже, това е най-хубавото нещо. Господ си знае работата кога да го прати. Поработваме в тази насока и съм сигурен, че и това ще ни се случи. /show.blitz.bg

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

Коментирай

отговарящ

отговарящ 24.11.2020 20:24

Нещо като компир.

srem

srem 25.11.2020 10:44

Митака ми беше любимец в София Ден и Нощ! Много добре си играеше ролята! Да е жив и здрав!

Диди

Диди 25.11.2020 18:32

ИВАН И АНДРЕЙ ПАДНАХА МНОГО НИСКО В ОЧИТЕ НА ЗРИТЕЛИТЕ НА ФЕРМАТА!!! НЕ ГЛЕДАТ ЕДНАКВО КЪМ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ, ИМА РАЗДЕЛЕНИЕ. КАКВИТО СА ВОДЕЩИ ТЕ ТАКАВА Е И ФЕРМАТА И НЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА Я ГЛЕДАМЕ!! ВСИЧКИ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ДВАМА СА ПЪЛНИ ГЛУПАЦИИИИ!!!