Фики: Димитър Маринов ми подари знамето на България и... една поличка!

Фики: Димитър Маринов ми подари знамето на България и... една поличка!

Фики е един от най-популярните попфолк изпълнители у нас. Гледаме го и в последния сезон на "Като две капки вода", където показа още един свой талант и скри шапките на жури и зрители с брилянтно превъплъщение на всеки образ в шоуто. не случайно Фики е на челното място във временната класация, а за всяка имитация получава възможно най-висока оценка. Феновете му със сигурност ще се умножат след участието му в шоуто, където дава всичко от себе си и подхожда супер сериозно към поставените задачи. Наш репортер се свърза с изпълнителя на "Бум", за да научим повече за случващото се в момента с него и как се справя с поставената карантина. 

 

- Фики, очакваше ли, че ще бъдеш толкова добър в имитацията на изпълнители?

- Не, не съм го очаквал. От мъничък имитирам гласовете на други изпълнители. Радвам се, че на толкова голяма сцена успях да се отпусна и да покажа тези качества, въпреки че и аз не подозирах, че ще се справя толкова добре. Самият екип на предаването е много готин и ме предразполага да се отпусна на сцената. Много се радвам, че съм част от това семейство и че се разбираме с всички участници, които безкрайно се стараят. Благодаря и на зрителите, че са с нас в този труден момент. В настоящата ситуация трябва да се подкрепяме.

- От Маги Халваджиян разбрахме, че те е канил и за предишни сезони - защо отказваше и какво се промени този път, за да приемеш?

- Винаги съм харесвал шоуто и съм искал да участвам. Но когато Маги ме покани за първи път преди две години, вече бях поел предварително много други работни ангажименти и ми беше невъзможно да се справя с всичко. „Като две капки вода“ изисква сериозна подготовка преди всеки лайф. Радвам се, че сега имах възможност да се включа в шоуто, защото изживяването е невероятно!

- Будиш възхищение с това, че влагаш цялата си енергия в задачите и го правиш с изключителна сериозност! Всички говорят за образа ти на Джей Ло и смелостта, която се иска да излезеш така на сцената...

- Благодаря! Наистина влагам цялата си енергия, защото смятам, че ако не се раздаваш на 100%, няма смисъл изобщо да се захващаш с каквото и да било. Относно Джей Ло, когато се видях с вече завършена визия, си казах, че трябва да направя шоу и да се отпусна. Доста репетирах и ходих допълнително на уроци при мой приятел танцьор, който ми показа някои движения. Мисля, че всеки мъж, на когото му се падне подобен женски образ, трябва да се отпусне, както направих аз. Радвам се, че хората оцениха труда ми. Много се забавлявах, пускам си клипчето и си се смея.

  В образа на Джей Ло

- Сега всички видяха, че си кадърен изпълнител, който може да пее всичко. Случва ли ти се, често да те подценяват, заради факта, че си се развил в попфолк жанра?

- Не знам дали е често. Честно казано, аз общувам повече с хората, които ме харесват. Те ми пишат в социалните мрежи, идват на участията ми... Няма къде да срещна хората, които не ме харесват, а и аз се старая да не допускам негативизъм в живота си, да не се влияя от злобни коментари по мой адрес и т.н. Но, разбира се, не може всички да ме харесват. Сигурно има и предубедени хора към мен, заради жанра, с който станах популярен. Надявам се сега поне малка част от тях да са променили мнението си за мен. Аз не мисля лошо за никого и ми се иска да срещам същото.

-  Какво казва семейството ти за тази изява?

- Подкрепят ме. Семейството ми винаги застава зад мен. Но понеже всички са музикални, също така ме критикуват, когато не харесат нещо.

  В образа на James Hetfield от най-легендарната метъл група Metallica

- Наскоро бе рожденик и вдигна шумен купон с останалите участници. Как си прекара празника и какви подаръци получи?

- Да, имах честта да празнувам рождения си ден, който беше на трети март, с останалите участници. Освен националния и личния ми празник, се случи предната вечер и да спечеля лайфа, влизайки в образа на Дженифър Лопез, така че имах три повода за празнуване. Всъщност, аз очаквах, че ще е семейно парти, но ми организираха изненада и дойдоха много приятели и колегите от Капките. Беше супер готино, имаше оркестър, с който изпълнявахме емблематични песни, свързани с нашата родина и стана голям купон. Най-хубавият подарък беше българското знаме от г-н Димитър Маринов, който ми направи този голям жест. Пак той ми направи и най-забавния подарък, който представляваше нещо като поличка и беше намек за превъплъщението ми като жена в шоуто. Беше супер забавно и всички се изкефихме на този подарък, още повече, че той ми го връчи доста елегантно и с чувство за хумор.

- Липсват ли ти срещите с твоите почитатели и смяташ ли да ги зарадваш с някоя нова песен?

- Липсват ми, разбира се. За човек с толкова динамично ежедневие като мен, тази социална изолация беше голям шок в началото. Но вярвам, че всичко е за добро. Сега трябва да се стегнем, за да се отървем по-бързо от вируса и да можем възможно най-скоро да се върнем към нормалния си начин на живот. Подготвям нови песни, харесал съм няколко парчета и чакам текстописците да ми предложат текстове. Но не знам кога ще ги пусна. Не смея да планирам нищо в ситуацията, в която се намираме.

- В момент на социална изолация всеки си прави някакви изводи за себе си и света. Ти успя ли да оцениш наистина важните неща в живота?

- Да, разбира се. Оценявам всеки момент, прекаран с най-близките ми хора, всяка усмивка на сина ми, всяка прегръдка, която имаме възможността да си дадем. Но оценявам и нещата, с които бях свикнал и приемах за даденост и които сега ми липсват – възможността да работя това, което обичам, срещите с публиката, реакцията на хората, когато съм на сцената.

- След като затвориха всички фитнес зали в страната, сега как поддържаш тялото си?

- С тренировки вкъщи - както всички хора, които са запалени по спорта и не търсят оправдание в социалната изолация, а намират начин. Когато има желание, винаги има начин.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 14.04.2020 12:48

http://coronavirus.eti.pw

гнусен дебел мангал

гнусен дебел мангал 14.04.2020 12:48

стига сте показвали гнусни дебели мангали! уроди!