Цветелина от "Фермата": В реалния си живот нямам потребност да разделям хората на лагери! СНИМКИ

Цветелина от "Фермата": В реалния си живот нямам потребност да разделям хората на лагери! СНИМКИ

Финансово успешна съм и не това търся в мъжете

Цветелина Лозанова сбъдна мечта с участието си в тазгодишния сезон на "Фермата", а коментарите за нея съвсем не бива да се въртят основно около флирта й с Виктор, който неизбежно привлече вниманието. Защото всъщност красивата брюнетка, за разлика от много други, е човек, който обича да излиза от зоната си на комфорт, амбициозна е и със сигурност достатъчно финансово независима, за да се оглежда само в по-заможни мъже, както предположиха мнозина в социалните мрежи.

До тези изводи ще достигнете лесно от това, което самата тя споделя пред нас. Разговорът с Цвети е повече от откровен и пълен с неподозирани емоции, които със сигурност тепърва ще следват любопитно продължение.

 

- Цвети, какъв паралел си правиш между реалността сега и живота във „Фермата“?

- Когато излязох от „Фермата“ не съм имала почивка, защото веднага се върнах на работа. Паралелът, който си правя, е, че в натоварения свят, в който живеем отвън, имаме много повече психическа умора, а във „Фермата“ определено успяваш да си починеш от социалните мрежи, от телефоните, от всичко, което натоварва по някакъв начин психиката ти. Но пък имаш физическата умора, която липсва в градския живот.

- Липсваше ли ти нещо в начина на живот във „Фермата“? Конкретни удобства може би?

- Нищо не ми е липсвало във „Фермата“, което да мога да заменя в реалния живот. Условията там по никакъв начин не са ми пречили – нито къде спим, нито къде се къпем. Всичко беше страхотно, въпреки че за мен е много различно, защото никога не съм живяла по този начин. Но определено ми хареса. Има някакъв чар в това. А когато определени удобства са сведени до минимум, имаш възможността да се замислиш и да си дадеш равносметка за много по-различни неща. Аз определено съм се насладила на всеки един миг във „Фермата“. Най-хубавият ми момент, например, беше, когато станах ратай сама. И тогава успях да чуя мислите си. Това беше най-хубавата ми седмица там. Затова казвам, че тези условия си имат своите предимства.

- А разочарование имаше ли?

- В моя реален живот аз нямам потребност да разделям хората на лагери. Смятам, че можеш да научиш много неща от всеки един човек. И когато има положителни качества, е добре да му ги признаеш. Във „Фермата“, въпреки че бяхме влезли с кауза, имаше едно такова разделение на лагери, което аз лично, въпреки че бях по-близка с хората от единия лагер, в реалния си живот не бих подкрепила. Главно заради това, че когато хората са обединени и се наслаждават на положителното, случват нещата по-лесно. Същото мога да кажа и на хората, които коментират шоуто отвън с постоянни негативни коментари – независимо дали мен или някой друг от участниците. Животът би бил много по-лесен, ако се съсредоточим върху положителното.

- Ти влезе с визитка, в която се казва, че не понасяш лицемерието, евтините интриги и злоупотребата с търпението. Тези неща обаче, е почти невъзможно да не се проявят в даден момент във всеки един човек, особено пък в условия на състезание. Съгласна ли си? Освен това има и доста остри коментари в социалните мрежи в тази посока.

- Има моменти, в които ти забравяш, че камерите работят и изказваш мнението си изключително остро – и това може да се приеме в случая като интрига. Лично аз във „Фермата“ за себе си бях абсолютно искрена с всеки един човек. Не съм усетила и към мен да има интрига.

Осъзнавам, че няма как, влизайки в такова риалити, да се срещнеш само с положителни или само с отрицателни коментари след това. Благодаря на всички, които изписаха едни хубави и положителни коментари за мен. А на тези, които написаха негативните – също им благодаря, не бих казала обаче, че аз се откривам в тях. Да, хората може би са видели някакви грешки, може би за тях това са болезнени теми, които не са приятни, но аз знам коя съм, колко щастлива съм била във „Фермата“, колко щастливи са били хората вътре, така че гледам да не обръщам толкова внимание на негативни коментари.

- Женската суета и отношенията ти с Виктор са може би двете най-изявени линии за теб в коментарите отвън…

- Смятам, че ако тези отношения ги нямаше вътре, коментарите щяха да бъдат по-положителни. Вероятно нямаше да има определения от типа: „кифла“, „разбивачка на семейства“ и разни такива неща. Коментарите на хората винаги ще ги има, независимо от всичко. Колкото до любовната линия – много ме натъжава не факта, че хората не го одобряват, защото съм готова да се извиня на всеки, който се е припознал в такава ситуация.

Аз също съм нарушила мой много устойчив принцип – че Виктор е обвързан мъж. Но според мен той не е бил в толкова сериозна връзка. Тоест аз не съм разбила семейство, а по някакъв начин съм се наместила в отношения, които навън са били с трайност един месец, което не ме прави по-малко виновна, но има едни моменти, в които ти осъзнаваш, че не си с подходящия човек. И не знам защо хората смятат, че нашето е било изкуствено.

Ние с Виктор имахме наистина искри помежду си, много хубави моменти на нежност, имахме и някои скандали. Аз бях обидена отчасти и от неговото поведение, може би и заради самата себе си, защото когато имах нужда от подкрепа, него го нямаше. Но съм му простила, защото съм осъзнала, че и за него е било трудно, защото се е сблъскал със своите принципи. Той е човек, който е прекрасен и със сигурност би отстоявал принципите си и може би до някаква степен това наруши и неговия самоконтрол и виждания.

- Ще продължат ли да се развиват тези искри между теб и Виктор и извън „Фермата“?

- Само искам да кажа, че на нас вътре хората ни се радваха, ние самите също се радвахме на това, което се случва. А отвън със сигурност ще имам разговор с него, защото има неща, които са останали недоизказани между нас и само времето може да покаже как тези неща могат да се развият. За Виктор не мога да кажа нищо лошо. Определено той е ценен човек, който с удоволствие бих задържала в живота си, независимо дали ще продължи тази нотка на нежност или ние ще останем едни добри приятели. Във „Фермата“ с всички хора се сближихме до такава степен за това кратко време, много повече, отколкото ако прекараш същото време навън със същите хора.

- Има ли истина в твърдението, че би обърнала повече внимание на мъж, който е с добро финансово положение, отколкото на всеки друг?

- Това е много важна тема. Първо искам да опровергая два коментара, които много ме тормозят – че аз бих се зарадвала много повече на финансово красив мъж. Категорично не е така. Аз имам две невероятни професии, занимавала съм се с авиация дълго време, не съм била само стюардеса. Сегашната ми професия също е много хубава, а общото между тях е, че те са във високоплатени сектори и могат да се изпълняват от всяка точка на света.

Подсигурила съм се с образованията си, с професиите и трите езика, които знам да бъда аз самата финансово успешна. За мен е важно един мъж да има възможности, но защото това е начин да подкрепя семейството си, но аз никога не съм гледала финансовото положение на мъжете. Моята последна връзка е с човек, който в ковид кризата загуби работата си и аз съм била човекът, който е носел основната част от финансите вкъщи. Така че това са абсурдни обвинения.

- Този човек продължава ли да е до теб, в твоя личен живот?

- Не. Аз влязох във „Фермата“ необвързана. С него вече нямаме любовни отношения.

- Какво ти каза твоята майка за всичко, което се е случило във „Фермата“, след като излезе от шоуто?

- Майка ми никога не ми спестява критика. Тя е от майките, които много те подкрепят, но когато сгафиш, никога няма да ти го спести. Затова ми е не просто майка, но и най-добра приятелка. Тя ми каза, че се гордее с мен заради самата смелост и сила да вляза и да осъществя тази своя мечта – защото „Фермата“ за мен беше мечта.

Проблемът е, че участието ми ще се запомни по-скоро с любовната ми история с Виктор, отколкото с всичко, което сме правили вътре. Именно за това беше и нейната основна критика. Аз влязох в този формат заради нещо напълно различно – исках да докажа на себе си, че мога да живея в различни условия от градските, че мога да се справя със селскостопанска работа. Няма физически труд, с който да се хвана и да мрънкам като типична кифла. Истината беше, че нямаше задача, за която да съм казала „ама защо сега на мен“.

- А кое ти беше най-трудно във „Фермата“ и може би ти е донесло и физическо неразположение?

- Като дейност – това всички го видяха – аз така и не можах да се науча да реша с трион. Не мога и не мога. За мен няма никакъв проблем нито да цепя дърва, нито да мъкна чували, колички, но триона беше единственото, с което не се справих. Слава Богу, сериозни контузии не съм имала. Но дали от стреса, който имахме, дори и на подсъзнателно ниво, имаше някакво объркване в моите хормони. Чувала съм, че това се е случвало и с много други участнички в шоуто. Надявам се вече всичко да е наред.

- А в живота? Има ли ситуация, трудност, изпитание, което да е било с характеристика на преломен момент за теб?

- Имала съм доста моменти в живота, които са преобръщали мирогледа ми. Един от тях, за който споменах и във „Фермата“, е смъртта на баща ми. Тогава не успях да го изживея. И може би сега, с времето, усещам повече тази липса. Чисто психологически тя действа на живота ми и до днес, вече доста години.

- Известно е, че си работела като стюардеса. Каква е причината да спреш с това?

- Аз съм много амбициозна жена. Тази професия е много магическа, много е хубаво, разполагаш с много свободно време, летиш в облаците буквално. Само че аз имах нуждата, след като завърших и магистратурата си, да се отдам на нещо много по-сериозно. Не напуснах авиацията, но работех на други позиции. Слязох на земята и започнах да работя в друг сектор – просто исках да се развивам в същия сектор. Била съм планиращ мениджър, а сега не работя в сектора на авиацията заради ковид пандемията.

Аз съм от хората, които обичат да излизат от зоната си на комфорт. И ако нямам хубава професия и свои собствени финанси, с които да разполагам, и да си позволявам начина на живот, от които имам нужда, няма да се чувствам добре. Когато се случи първата ковид криза в България, много от авиокомпаниите съкратиха голяма част от служителите си. В този момент реших, че трябва да се занимавам с нещо друго и в случая това е маркетинг във форекс и крипто индустрията.

- Като споменаваш за ковид кризата, не мога да не те попитам и как осмисляш всичко, което се случи и продължава да се случва от началото на пандемията до момента?

- Когато се случи това едни от най-близките ми приятели останаха без работа. Секторът на туризма, авиацията, ресторантьорството, със сигурност бяха сред най-засегнатите от пандемията. Щастлива съм, че бях обградена от хора, които можеха да се вдигнат чисто психологически. Самата аз бях доста обсебена в началото – при пазаруване измивах всеки един продукт със спирт; вкъщи не се влизаше, ако не си дезинфекцираш ръцете, обувките се оставяха отпред пред вратата. Но осъзнах, че ако ни е писано, всеки ще го изкара този вирус. Силно се надявам хората да го карат леко.

Не сега, но поради други причини ми се случваше да ходя до няколко спешни отделения и положението беше наистина ад. Възхищавам се на всички лекари, санитари, медицински сестри, които работят в болничните заведения. Имаше един момент, в който бях в Спешното на „Пирогов“, а там казваха, че на всеки 7 минути остават със свободно легло, защото някой умира. Доколко е достоверно не мога да кажа, не съм лекар, но определено трябва да имаме себедисциплина, да пазим себе си и околните. Вирусът вече не засяга само възрастните хора, засяга и много млади, спортисти.

- Ти самата срещна ли се с коронавируса?

- Изкарах го юли месец, но много леко – със загуба на вкус и обоняние, което продължи около един месец.

- Да се върнем накрая пак към „Фермата“, за да те попитам за кого ще стискаш палци да стигне до финал?

- Моите най-близки хора във „Фермата“ са Лора и Мартина. Имам, естествено, и други близки, но те са дълбоко в сърцето ми и се надявам една от тях да бъде на финал, а защо не и победител!/show.blitz.bg

Интервю на Анелия ПОПОВА

Коментирай

С две думи

С две думи 11.11.2021 8:34

Изкуствена кифла!

Ина

Ина 11.11.2021 9:13

Каквото и да говориш,ти си една изкуствена жена.Знаеш добре,че нарани момиче извън фермата.Доволна ли си от това?И не се оправдавай,че Виктор имал от скоро връзка.Има хубава българска поговорка; „Кучката докато не си завърти опашката...." Така,че не ми се прави на такава каквато не си.

ха ха Хо

ха ха Хо 11.11.2021 11:53

Интервюто потвърди това което видяхме във Фермата.Надменен кифльоч без критична самооценка.

Рррррр

Рррррр 11.11.2021 13:55

Надменна кифла ,въртиопашка!

Stanley

Stanley 11.11.2021 14:54

Stuardesa s golyam probeg.kato I gledam priyatelkata Martina e disappointed

Алито от София

Алито от София 11.11.2021 17:23

Невероятно хубаво момиче, това че Виктор е селянин му личи от самолет, това хубаво гадже да се чудиш какво да го правиш при положение че толкова време сте на ръчка и ти и тя, просто си е за пребиване, момичето си го търси, той бяга, марш от самолета цървул нещастен

пиклата

пиклата 11.11.2021 19:10

пиклата може тук не и се получи

Сандо

Сандо 11.11.2021 20:17

Истинска курва

Даниела

Даниела 15.11.2021 10:30

Прави сте "Фермата стана шоу за целувки

МОТОРОЛА

МОТОРОЛА 22.11.2021 7:20

АБСОЛЮТН ПАРЦАЛ. ПРАСКАНЕ ЗА ЕДНА ВЕЧЕР И ШУТА В ГАЗЪ