БЛИЦ TV: Габи и Блага от "Ергенът 1" разкостиха новите участнички и издадоха коя е мацката до Евгени

БЛИЦ TV: Габи и Блага от "Ергенът 1" разкостиха новите участнички и издадоха коя е мацката до Евгени

Риалити форматът "Ергенът" е подложен на жестока зрителска критика, като някои дори настояват сеирджийското шоу да бъде свалено от ефир и да не се дава трибуна на подобни жадни за слава жени. 

На нас ни беше интересно какво мислят миналогодишните участнички с проекта за своите послеодвателки във вторния сезон. И за тази цел Красимир Красимиров покани в подкаста "Не съм такъв човек" най-устатите и запомнящи се момичета от "Ергенът 1". Габриела и Благовеста разкостиха новите звезди, които се борят за сърцето на пианиста Евгени Генчев. 

 

Двете дами се оказаха безпощадни към някои от момичетата, а други пък определиха като пълнеж в предаването. Габи и Блага коментират външния вид на девойките, както и представянето им до момента. На мушката им са най-вече Теодора и Габриела, които се оказаха и най-мразените участнички от зрителите. 

От тема в тема научихме и много пикантерии относно двете гостенки. Оказа се, че са делили едно гадже - известен футболист, затова се наричат баджаначки. Най-накрая Благовеста проговори и за връзката си с певеца Константин и тя ли е причината той да се раздели с Райна. Разговорът накрая ескалира в доста интимни подробности от техния живот, включващ тройки, четворки и дори секс с куче. 

 

Коментирай

ха ха Хо

ха ха Хо 03.03.2023 11:09

Жълтият мисир Красимир Красимиров първо да научи значението на думите после да ги употребява.Какви''дами''са тези две парцалетки????

бай Генчо

бай Генчо 03.03.2023 23:58

Много грозни бе.