Актьорът Дънди развърза езика си и развенча един голям мит, свързан с Мария Бакалова БЛИЦ TV

Актьорът Дънди развърза езика си и развенча един голям мит, свързан с Мария Бакалова БЛИЦ TV

Актьорът Даниел Пеев - Дънди отпадна от състезанието в "Денсинг старс" и реши да каже цялата истина за участието си във формата и живота си извън него в подкаста "Не съм такъв човек".

Най-накрая реши да проговори за Мария Бакалова и слухът, който свърза двамата. Забавният актьор говори открито за колежката си и истина ли са слуховете за тяхното минало. 

Нямаше как в разговора да не се прокрадне и темата за несправедливото отпадане на Филип Буков от шоуто и нападките от страна на Илиана Раева към него. Дънди застава плътно до своя колега и е категоричен, че Раева е наклонила везните на публиката да не гласува за него. 

За първи път разказва как са го поканили да се включи в сериала "Съни бийч" и как от епизодична роля са пренаписали сценария и са му дали водеща роля, а след това и специален сериал за живота на пиколото Жоро. 

Говори се, че Дънди винаги е имал красавици за гаджета и нямаше как да не си поговорим и на тази тема, а той ни разказа и за брат си и менкали ли са си гаджета като по-малки. 

Цялото видео с любопитните истории на Дънди гледайте още сега: 

 

 

 

 

Коментирай