Актрисата Илияна Лазарова:  Изпаднах в депресивни състояния и паник атаки БЛИЦ TV

Актрисата Илияна Лазарова: Изпаднах в депресивни състояния и паник атаки БЛИЦ TV

След кратко лятно прекъсване светският подкаст "Не съм такъв човек" с водещ Красимир Красимиров се завръща. Вторият сезон започва с уникалното гостуване на актрисата Илияна Лазарова, която познаваме добре от сериалите "Пътят на честта", "София вкъщи", "Връзки", "Стъклен дом", "Седем часа разлика" и т.н. 

Красивата актриса е до болка откровена пред зрителите и признава за първи път през какъв ужас е преминала след снимките на хитовия сериал "Пътят на честта". Покрай ролята отключва паник атаки и изпада в сериозни депресивни състояния. 

"Сериалът "Пътят на честта" отвори една пропаст в мен. Ролята ми беше на една жена с психически отклонения, аз я оправдавах, за да мога да я изиграя. Няколко седмици след старта на снимките започнах да сънувам кошмари, изпаднах в много тежки депресивни състояния, паник атаки, събуждах се с чувство за някакъв апокалипсис, че идва моят край и се наложи да тръгна на психолог. Отне ми половин година да се справя с този проблем. Ролята отключи някакво подсъзнание, фобии, страхове от моето детство", откровена е Илияна Лазарова. 

 

"Родителите ми бяха против да тръгна по пътя на моделството и това да бъде моя кариера. Изпратиха ме рязко в Англия и ми казаха да си намеря университет, да кандидатстват, защото повече няма да подкрепят моделската ми кариера. Аз не се и чувствах добре като модел, защото не можех да изразя себе си. Имам много повече какво да кажа и покажа, отколкото само да позирам за красиви дрехи. Не осъждам тази професия, има жени, на които им харесва. После исках да отида в школа по актьорско майсторство в Ню Йорк и баща ми ме подкрепи, но майка ми не беше съгласна. Дори стана лек скандал вкъщи, но аз съм своенравна и заминах. Отидох за три месеца и останах три години", разказва вълдушевено тя. 

"В САЩ щеше да ми е много трудно да пробия. Важно за един актьор е да работи и ако аз не работя - не мога да натрупам опита, който ми е необходим, за да израсна. Имах агент в Щатите, даже станах член в една малка театрална трупа, но това нямаше да е достатъчно. Върнах се в България, тъй като забременях с дъщеря си Ема и тук заснех много повече чужди продукции, отколкото там. Ходила съм на кастинги за големи продукции в САЩ, но конкуренцията е убийствена. Нареждам се на опашка с още 2000 момичета, които приличат на мен, защото в описанието е много ясно и конкретно какъв типаж се търси за дадената роля. Толкова е конкретно, че всички си приличаме", допълва още звездата от "Пътят на честта".  

"Актьорската професия е свързана много с външен вид и душевност. Освен ако не играеш характерен артист - ако трябва да си пълен или много слаб. Всичко стана много комерсиално и няма как двете неща да не вървят ръка за ръка. Ако човек е талантлив, без да е завършил актьорско майсторство, нямам нищо против. Но се усеща, когато работиш с непрофесионалист, има си рутина, която те не я знаят. Не познавам човек, който като го сложиш пред камерата и не се притеснява, включително и от нашите колеги. Ние, актьорите, много умело го прикриваме, но помежду си го усещаме".  

"Първите филми, които започнах да снимам в България, са ужаси. Доста такива холивудски продукции се снимат тук. Работих с доста популярни артисти и научих доста неща. Всяко едно нещо те учи и е израстване за следващото нещо. Това са сложни за заснемане филми, особено когато играеш пред зелен екран. Като по-млада обичах да гледам ужаси, но сега не обичам толкова, защото се напрягам и после сънувам кошмари. Негативните неща гледам да не ги допускам до съзнанието си, тъй като животът ни е достатъчно напрегнат". 

"Ще излъжа, ако кажа, че моят съпруг не ме ревнува. Но пък много ме подкрепя, разбира колко обичам работата, тъй като е моят отдушник. Там мога да излея всички мои терзания, страхове, фобии и фантазии. Харесва ми да се превъплъщавам в образа на някой друг, да гледам през неговите очи. Това най-много ме спечели в моя мъж - той подкрепя професията ми още от самото начало. Ревнува, но не е болезнено ревнив. Иска да знае, когато има интимни сцени. Не му е приятно, но съм го канила на снимачната площадка, за да види какво всъщност представлява заснемането на такава сцена. Тя не е купон, а притеснение за всички. Тези сцени с ами най-неприятни и трудни. С Веселин Плачков имаме такава сцена в "Пътят на честта" и за да разчупим леда запознахме да си говорим за децата. И двамата бяхме стресирани от тази ситуация", откровена е Илияна Лазарова./show.blitz.bg 

 

Коментирай

yoan

yoan 05.09.2023 9:31

Душичка,мога да те успокоя.Ще те гушкам и мушкам цяла нощ!!!

tuthvugs

tuthvugs 10.09.2023 15:20

Това е просто бомба: сега правим секс няколко часа без почивка, твърд пенис, море от сперма и пенисът расте на дължина и дебелина. Сега всяко момиче ще се радва на вашия петел. Препоръчвам да го опитате, аз самият разбрах за това тук------ https://come.to/testoy