Заливат с подигравки близките на Галена заради…

Заливат с подигравки близките на Галена заради…

На Галена ще й се наложи спешно да промени имиджа си, който гради от години, а причината е повече от специална. Оказва се, че децата на фолк дивата от известно време насам търпят жестоки подигравки заради популярната си майка, която е една от най-провокативните певици на „Пайнер”.

Галена е експериментирала с всичко – от различни цветове и прически на косата до всякакви разголени и оскъдни сценични тоалети. Както се казва – изпълнителката не е от тези, които имат задръжки, когато пръскат сексапил!

Самоувереността й на сцената обаче, й коства доста главоболия в личен план, където страдат най-скъпите й същества – нейните деца, по-специално на големия й син Стефан, пише „Галерия”.

Изненада! Анелия дразни Галена с Деси Слава! (СНИМКИ)

10-годишното момче е споделило на няколко пъти с известната си майка, че подвизите й из нощните клубове са честа тема на разговор на съучениците му, които ту иронизирали облеклото на Галена, ту коментирали поведението й. А някои от тях умишлено казвали, че доста харесват Галена, за да го дразнят.

Веднага след като Галена разбрала за случващото се в училище, решила, че е време да избере – сценичният образ или семейството.

Със стилиста си Добри тя коментирала, че повече няма да прекалява с провокативните визии и двамата ще подбират по-старателно дрехите й – хем да подчертават сексапила й, хем да не бъдат вулгарни. Галка се е зарекла, че ще бъде по-обрана и в поведението си, когато пее по дискотеките.

Галена нагорещи страстите до червено с провокативна СНИМКА

Обещала е и да не преподава уроци по пиене на шотове по заведенията. Всички помним една от много й изцепки на участие: „Аз мога и да не си слагам ръцете зад кръста. Професионалистка съм в лапането. Мен не ме блазни да го хвана с ръце”, хвалеше се пайнерката./show.blitz.bg

Коментирай