Взривяваща изповед! Азис видя в бъдещето кога и как ще умре

Взривяваща изповед! Азис видя в бъдещето кога и как ще умре

За първи път в телевизионен ефир Васил Троянов Боянов – Азис разкрива голяма част от най-личния си свят. Единствено в „Търси се“ той призна и тайна, която ревностно е крил през всички тези години.

„Никога не съм го казвал и това е мястото, на което за първи път го признавам. Но на мен това ми помага да съм толкова успешен в това, което правя“.

"Аз съм биполярен. Аз съм човек с раздвоена самоличност, да не кача и разтроена понякога. Сутринта се чувствам един, следобед съм съвсем различен. Тази биполярност и промяна в настроенията ми е причината за моите успехи.

Имах фобия от хора и четири години не бях напускал дома си, освен на работа и после обратно. Приятелките ми идваха вкъщи. Цялото това внимание ме покоси психически, унищожи ме. Сега виждаме гримирани мъже на всеки ъгъл, чувствам се добре и посещавам много места, където се чувствам добре", признава Краля на фолка. 

"Имам дарбата от баба ми да виждам в бъдещето. Виждам и хубавото, и лошото. Аз знам дори на колко години ще умра - на 87. От старост. Заобиколен от деца, които съм осиновил, и цял двор с кучета и котки", категоричен е изпълнителят на "Хабиби". 

Водещите Нели и Меги срещнаха своя специален гост с Ивайла Бакалова и нейния любим мъж Веселин Денков, които са сред най-близкото приятелско обкръжение на музиканта. „Азис за мен е дом, уют, разбиране“, ще признае носителката на „Мис България“ за 2001 г. 

Най-емоционалната среща беше с майката на Азис – Гергина. През сълзи тя разказа за тежкия избор дали да роди Васко, тъй като когато е разбрала, че е бременна с него, е била в затвора. Много емоционално Гергина сподели за годините на раздяла между тях, когато тя е работила в чужбина, а той е бил тук сам. За трудния живот в бедност си спомни и музикантът с думите: „Когато я видя, си спомням колко бедни бяхме ние. Умът, който е наследство от нея, е най-важното, което имам. Не е гласът!“.

Накрая каза, че не е нито Васко, нито Азис. Васко останал там някъде в бедните години, когато едва свързвал двата края като барман. Азис пък бил човекът от сцената. Сега певецът твърди, че открива истинското си аз, с което тепърва всички ще се запознават. Искам да съм човека, за когото говорят тези мои най-близки приятели, каза Азис на водещите./show.blitz.bg

 

Коментирай

Абе

Абе 19.12.2022 10:06

Симпатичен м@нгал.

на татю момчето

на татю момчето 19.12.2022 17:06

Не е мангал!Майка му забременява с него за да отърве затвора от един надзирател!Азис много добре знае кой е баща му!Той е много умен и го знае!Като Азис са малко,и цигани и българи!Като млада майка му е била голяма красавица!И на всичкото отгоре и умна!И изобщо не е обратен!

Отврат

Отврат 19.12.2022 23:54

Айде по - скоро да настъпва това бъдеще, та да се отъврвем от бомбардирането с пиари за това лице, и цялата гнусна субкултура, която ни заля покрай неговото пръкване! Че не ми се чака чак дотогава.

Татювото

Татювото 19.12.2022 23:58

Заради тази история обаче не следваше организирано да се развращават с извратености две поколения.

свако

свако 20.12.2022 10:47

гнусен калан от престъпници е вуйна му дето откраднала лечебния камък от културно защитена уж сграда

ха ха Хо

ха ха Хо 20.12.2022 11:57

Това същество лъже за всичко.Живее си в измислен от него свят.Мина му времето и се чуди как да задържи внимание.Жалък е.