logo

Взрив в кариера осуети чалга клип

Взрив в кариера осуети чалга клип

Изпълнителите Ирена и Александър, които са двойка и в живота, представиха новия си дует "Обещание". Снимките на видеото обаче протекли изключително напрегнато и с много перипети, разбра репортер на "ШОУ". 

Младите звезди, които вече не са част от музикална компания "Ара мюзик", избрали да снимат на кариера край Перник. Силни взривове осуетили плановете им и след дълго чакане накрая били принудени да сменят локацията. 

На част от кадрите певицата тича с копие към любимия си. Трябвало да се получи максимално реалистична картина и Ирена да тича с всичка сила. "Имаше опасност да не се наръгам на копието, което беше истинско и много остро", споделя пред наш репортер гласовитата изпълнителка. 

Екстремните ситуации не свършват дотук. Накрая запалили едно пиано за по-добър ефект. "Ние с Александър снимахме на фона на горящото пиано, а то като пламна започнаха да хвърчат малки парчета към нас", допълва тя. 

"Песента е със специално послание към всички влюбени. Надяваме се да се превърне в най-слушаната песен по сватбите за първия танц на младоженците", откровени са чалга звездите./show.blitz.bg

 

 

Коментирай

Марина

Марина 22.01.2019 12:49

И КАК ДА ЧУЕМ ПЕСЕНТА ,КАТО СЕ ЧУВА САМО МУЗИКАТА?!2

Еблю

Еблю 22.01.2019 13:25

И кога пък са пели тея за ара

Кралица

Кралица 22.01.2019 20:14

''Еблю'', ти пък кога си слушал за последно песни?!

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php 07.03.2020 16:59

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php