Всички са в шок от това решение на Мария след побоя от Миро Дзвера СНИМКА

Всички са в шок от това решение на Мария след побоя от Миро Дзвера СНИМКА

Преди няколко дни ви информирахме, че фолкпевицата Мария се е върнала при съпруга си Мирослав, който я беля помлял от бой и съответно сложен под домашен арест. Успя да изчисти името си от полицейските хроники срещу тлъста сума, която е поискала Мария, за да смъкне обвиненията си. 

Миньончето побърза да се изложи пред всички с последните снимки, на които позира влюбено до бияча си, за който твърдеше пред полицията, че я заплашвал с пистолет опрян в главата й. 

Мария заряза щерка си след побоя, вече е и огнено червена СНИМКИ

С кадрите тя анонсира скорошна изява в онлайн канал, като разкрива в аванс: “Вчера бяхме на записи в студиото на Vbox7. Очаквайте забавните клипчета съвсем скоро”.

В повечето коментари феновете изказват недоумението си как след упражнено домашно насилие Мария е простила и отново е заедно със съпруга си. “Един път посегне ли, спиране няма! Не ги разбирам такива жени, мазохистки ли са, кво ли, не знам!?”, “Гушкай си го Марче, гушкай си го! Че виж, утре те напъдил заради някоя 20 годишна мацка. Ама да се унижаваш толкова след тупаник, не ми е нормално някак…”, “Еййй, само по едно шамарче липсва да си мацнете”, пишат някои от последователите на фолк звездата.

Като ги видиш на кадрите, няма начин да не си разтъркаш очите и да се попиташ дали не сънуваш. Коя бита и заплашвана с убийство жена ще гледа така щастливо насилника си, освен ако не е тотално неадекватна или страдаща от сериозен стокхолмски синдром.

"Интересно толкова ли са тъпи, че да продължават да говорят за чувства, при всички тези пари, шамари и сделки", попиляха ги в нета./show.blitz.bg

Коментирай

шарлатанка

шарлатанка 12.05.2023 9:08

маймунката се е фанала на клона и докато не изцеди всичкото зелено нема пускане - бий ма ща обичам кат има пари

Той

Той 12.05.2023 15:29

тъпа мурво, дано ти пръсне простата тиква от шамари тоя неандертал

боримеч

боримеч 12.05.2023 18:30

стига с тази проститутка исъс този боклук сякаш не е видял жена