Мария заряза щерка си след побоя, вече е и огнено червена СНИМКИ

Мария заряза щерка си след побоя, вече е и огнено червена СНИМКИ

След като обяви, че е станала жертва на побой от мъжа си Мирослав, Мария внесе промени в много от ежедневните си навици, един от които е да води и да взима дъщеря си от училище.

Явно защото се срамува или пък за да избегне излишни въпроси за личния си живот, в последно време вместо фолкпевицата това върши майка й Йорданка, поне докато скандала отшуми.

Мария се върна при бияча Миро и дори показа как се... ВИДЕО

Всяка сутрин Мара Отварачката, както наричат изпълнителката от години заради провокативната реклама за бира, в която участваше, пускаше клипчета в профила си в социалните мрежи, от които ставаше ясно, че вози лично Марая до Англо-американското училище в Панчарево, след което я прибира.

Нещо повече. Мария не само, че за момента не прави това, което е правила досега, но и промени тотално външния си вид, сякаш за да заличи по-бързо неприятните спомени. Тя е вече огнена червенокоска, каквато все още феновете не са свикнали толкова да разпознават, поне засега.

Бий ме, обичам те! Мария и Миро се събраха след побоя СНИМКИ

Мария и мъжът й дори смениха семейния си апартамент - с луксозна къща, защото не са имали очи да погледнат съседите си, които съвестно извикаха полиция, когато, чувайки Миро да пребива Мария. В крайна сметка певицата избра луксозния живот и шамарите пред достойнството и сега си носи кръста за този избор, пише "Уикенд".

Колкото до школото на дъщеря й Марая - за него Мария плаща по 50 000 лева на година, защото иска щерка й да е изучена за разлика от нея. Училището избра преди години доведеният й дядо Добромир Гущеров, когато Отварачката още беше съпруга на сина му Християн./show.blitz.bg

Коментирай

Valdes

Valdes 07.05.2023 15:28

Драйфането да започне сега.....

Мара -минета

Мара -минета 07.05.2023 17:17

Въх мари таз дребната пача от Стара Загора и майка и баба Дана са отвратителни и гнусни !!

Кънчо

Кънчо 07.05.2023 19:30

вие си знаете!

Рамбо

Рамбо 07.05.2023 19:53

Значи и дрътият Гущеров и е правил анални и вагинални прегледи и корекции.

От боклук

От боклук 07.05.2023 20:30

какво да се очаква? И щерка й ще е като нея, може дори да я надмине.

Samodiva

Samodiva 08.05.2023 15:46

ne govori taka za deteto !

Рони

Рони 08.05.2023 21:21

Ама незнам защо ни занимавате с тия жени-какво толкова има ,елементарни отвсякьде

Жана

Жана 09.05.2023 8:34

Жалко за бащата на Марая, свестен мъж ми изглеждаше! А Мария, няма грам достойнство, Жалко за такива жени, които се унижават заради "лукса" !Дали се замисля за примера, който давана детето!??

Надя Хаджийска

Надя Хаджийска 22.05.2023 14:08

Просто гнусота.......Проститутки ....Защо пишете за Кенеди...Българи защо ходите на участия на тези твари........Работя в Испания......Явно имате пари....