logo

Вижте ВИДЕО от сватбата на Софи и Гринго

Вижте ВИДЕО от сватбата на Софи и Гринго

Софи Маринова успя да изненада почитателите си, амакар в момента да е намира на турне в САЩ. Тя пусна ново видео - "Един за друг", където показва едни от най-вълнуващите моменти от сватбата с гринго, която се състоя в края на март. 

Използването на кадри от сватбената церемония не е направено самоцелно, а напротив – то е в пълен унисон с посланието на песента. Тя е посветена на голямата любов. Преди да сключат брак, Софи Маринова и Гринго бяха заедно няколко години и преминаха през изключителни перипетии, докато дойде моментът да си кажат заветното „да“. „Един за друг“ звучи като откровена изповед на певицата, която не крие силните чувства към любимия си и вярата, че е открила своята половинка в живота.

Голям гаф на сватбата на Софи и Гринго!

Какво по-ярко доказателство за любовта на двамата от състоялата се на 24 март зрелищна сватба, когато те се врекоха във вярност един на друг пред погледите на повече от 300 гости. ФЕН ТВ отрази събитието в реално време, а публиката искаше да види още и още. Софи Маринова сбъдна тяхното желание чрез новия си клип, в който са уловени най-важните моменти от вълнуващата сватба.

Софи Маринова се пусна от родилното с току-що родения си син (СНИМКА)

Във видеото може да се види подготовката на булката, близките й – сина й Лоренцо и всички други роднини, облечените в синьо шаферки, първия танц, хвърлянето на букета… Но в цялата пищна церемония най-много от всичко се отличава щастливата усмивка, която грее на лицето на Софи Маринова. Сега тя е запечатана и във видео!/show.blitz.bg

 

Коментирай

gazara

gazara 11.05.2019 12:10

Трябват ти пари ? Опитай късмета си тук !Нон стоп печалби !Нужен е минимален депозит от 10 евро ,ако си стиснат нямаш шанс !https://bit.ly/2vGdh7g

И3уу

И3уу 11.05.2019 14:50

И това драги хора е новина Еми то и аз ще се женя утре направете ме известен