Вижте Милко Калайджиев като млад (СНИМКА)

Вижте Милко Калайджиев като млад (СНИМКА)

Милко Калайджиев е един от емблематичните изпълните от попфолка жанра. Неговите песни са вечни, а визията му много често е подлагана на шеговити подмятания и осмиващи карикатури. 

Мустакът му е запазена марка и самият певец признава, че не помни времето преди да си го пусне. Наш репортер се добра до снимка от младините на Милко, когато е едва 20-годишен. На фотоса Милко е отново с емблематичния си мустак. 

Милко Калайджиев: Да ме поканят жури в музикален формат, да им кажа аз кой може да пее

20-годишният Милко Калайджиев 

Наскоро му се наложи се да се раздели с него, заради участието си в "Като две капки вода". Намери обаче решение и си лепеше изкуствен мустак, когато не е на снимки. "Първият ми въпрос беше дали трябва да бръсна мустака. (смее се) Трябваше ми доста време да помисля - първо да се разделя с мустака, а след това да преценя мога ли да се справя с 13 различни образа. Интересното е, че си обръснах мустака 10 минути преди началото на първия лайф. Насландисвах се до последно. (смее се) Запечатах този момент, снимаха ме с телефона. Беше нещо страшно, всички гримьори се попикаха от смях с мен. Повече от 40 години не съм се виждал без мустак, сподели наскоро Милко в интервю за "ШОУ". 

Сега признава, че вече няма да го пуска толкова дълъг. Харесва се повече с по-малък мустак,  по този начин се чувствал по-млад. 

Наш репортер се добра и до ексклузивни снимки на бабата и дядото на чалга звяра. Оказа се, че Милко е копие на дядо си, който също движел с такъв голям мустак и се славел като истински плейбой сред жените./show.blitz.bg

Дядото и бабата на Милко:

 

Коментирай