Вижте какво признаха Константин и Фънки за COVID-19 ВИДЕО

Вижте какво признаха Константин и Фънки за COVID-19 ВИДЕО

Въпреки че мерките, свързани с коронавируса се облекчават една по една, последиците от социалната изолация, която той предизвика в последните два месеца, се отрази доста пагубно на много хора.

Наскоро поп фолк певецът Константин и Фънки, когото доскоро гледахме като жури в "Като две капки вода", направиха неочаквани признания за това какво са преживели през последните вече над 60 дни.

Вижте как се глези Константин по време на криза СНИМКА

"Лично аз не съм почивал от 22 години. За първи път разбрах какво означава човек да се радва на живота, въпреки ситуацията. Да се прибера вкъщи и да гушна дечицата си, да излезем и да поскачаме малко, да сготвя нещо и да поспя", сподели Коцето в студиото на "Събуди се" по Нова телевизия.

Потрес! Фънки към Рачков: Още ми става, ако искаш да пробваш! ВИДЕО

"Той е абсолютно прав в това, което казва. Особено за такива хора в бизнеса, които са адски натоварени. От другата страна е моят бизнес, базиран на концертите. Всичко "умря" в рамките на два месеца", допълни го и Фънки.

Двамата разказаха и за приятелството между тях, което се заражда в най-известната къща у нас - тази на "ВИП Брадър", но години по-късно продължава да съществува. "Ние сме като две планети, които са се търсели в Космоса. Орбитата, наречена "Перловска река", ни е свързала по някакъв начин. Освен това Коцето е бил зверски "метъл", призна още музикантът./show.blitz.bg

Коментирай

Язе съм

Язе съм 22.05.2020 0:04

Тоя се не е и упикал баш?! Божеее!!!

rato

rato 22.05.2020 0:27

pedali

Има ли значение

Има ли значение 22.05.2020 0:43

Две пияндета некадърни!Крастави магарета,надушили се през девет планини и които навират зорлем пред очите на ужасения зрител!Бездарници!

Деси

Деси 22.05.2020 0:53

На снимката виждам ЧИФТ ЦЪРВУЛИ!Два разпрани чепика!Мислещи се за трандафори

НЕЛИ

НЕЛИ 24.05.2020 23:43

НЕКЪДЪРНИЦИ И ПИЯНДУРНИЦИ