Вижте как се глези Константин по време на криза СНИМКА

Вижте как се глези Константин по време на криза СНИМКА

Константин е сред малкото певци от лекия жанр, на които извънредното положение в страната не влияе на психическото му състояние. 

Докато неговите колеги са изпаднали в тотална депресия от стоене по домовете без никакви приходи, то Константин не спира да се забавлява със семейството си, а от няколко дни са и на морска почивка. 

Гъзар! Вижте какви глезотии има в дома си Константин ВИДЕО

Изпълнителят на "Черна роза" заведе съпругата си Надя и двете си деца на една морска почивка в Созопол. Предполага се, че певецът има вила там и смята топлите дни да прекара край морския бряг. 

 

Константин се хвали, че е силен в пиенето и боцкането ВИДЕО

 

Заведенията на открито вече работят и Константин се похвали, че с любимите му същества се глезят в един от най-скъпите ресторанти в околието, а на трапезата им виждаме изобилие от храна, която едва ли ще се опре на чалга звездата. 

За Коцето се знае, че има странични бизнеси и не разчитан на хонорарите от пеенето. Със сигурност обаче търси огромни загуби от затворената дискотека в София, на която е собственик. Той има и автомивка в столицата, която работи на пълни обороти и помага на Константин да не изпадне във финансова дупка, както се случи при колегите му./show.blitz.bg

Коментирай

racho

racho 18.05.2020 23:41

drugija mangaal. kade e?