logo

Вижте как Джена влиза във форма след застоя по време на пандемия  СНИМКА

Вижте как Джена влиза във форма след застоя по време на пандемия СНИМКА

Заведенията вече а отворени, а след месец кепенците вдигат и нощните клубове. Време е чалга дивите да се отърсят от летаргията, в която бяха по неволя попаднали през последните няколко месеца покрай пандемията.

Всички очакват с нетърпение да заработят отново, но преди това трябва да се погрижат за визията си. Всички чалга звезди му отпуснаха края, след като спирането им от работа ги докара до депресия и започнаха да ядат като за последно и то все вредна храна. А сега идва моментът, в който за месец трябва да си върнат предишната фигура и Джена първа се зае с тази нелека задача. 

 

Изпълнителката на "Да те бях ранила" всеки ден посещава фитнес залата, където се надява бързо да се стегне и да бъде конкурентноспособна на пазара. И въпреки, че след раждането на своя син Атанас изглежда изключително добре, тя не се оставя в ръцете на съдбата, а полага неимоверни грижи. Освен тренировките, Джена от години спазва строг хранителен режим и е изключила от менюто си някои храни. 

Преди няколко дни пък рожден ден празнува съпругът на певицата - Атанас Стоев - младши, а Джена не пропусна възможност да му се обясни в любов. "Гордея се с теб! Обичам те! Бъди себе си! До теб съм завинаги", написа Джена в Инстаграм профила си./show.blitz.bg

Коментирай