Ваня на DJ Дамян му каза, че е бременна! Той я накара да изтрие номера му от телефона ВИДЕО

Ваня на DJ Дамян му каза, че е бременна! Той я накара да изтрие номера му от телефона ВИДЕО

Черни облаци са надвиснали над DJ Дамян в първите дни на новата година. След бурен секс с половинката му Ваня навръх Нова година, може да се окаже, че ще става отново баща. 

Оказа се, че фолкпевицата е забравила да изпие противозачатъчните си хапчета и с хладнокръвие информира Дамян чак на сутринта. "Снощи в бързината съм забравила да си изпия противозачатъчното и ако нещо... нали се сещаш, може да...", казва Вана на хитовия диджей. 

Дамян не е толкова благоразположен към евентуалната бременност на половинката си и твърдо й заявява, че трябва да изтрие телефонния му номер и да забрави за него. 

 

Всичко това се случва в забавен скеч, който двамата разиграват за хилядите си почитатели. А да не забравяме, че на Дамян това му е силата, след като дълго време ни радваше с подобни хумористични хрумвания по времето на "Динамит". 

Дамян и Ваня са щастливи заедно, а това си личи от техните снимки и дългогодишно съжителство. Той помага усърдно на Ваня в избора й на песни, а последната й "Апокалипсис" се превърна в един от хитовете на вече отминалата си 2020 г./show.blitz.bg