Теди Александрова забрави Емрах, има нови мъже в живота й СНИМКА

Теди Александрова забрави Емрах, има нови мъже в живота й СНИМКА

Сагата около скандалната раздяла на Теди Александрова и Емрах Стораро май е на път да бъде финализирана, след като наскоро поп фолк изпълнителката смело заяви, че продължава напред и вече има много ухажори около себе си, някои от които стават все по-напористи.

Двамата с Емрах сложиха край на авантюрата, която криха преди това около година, а взаимните им обвинения и нападки в продължение на месеци потресоха дори и най-верните им фенове.

Ванко 1 смени зъбите на Теди Александрова СНИМКИ

"Преди Емрах съм имала други мъже, след него пак имам. В личен план и преди тази пародийна връзка съм имала сериозни отношения. След грозния край на тези отношения не бих искала да влизам в подробности и да казвам с кого съм, как се чувствам", сподели в скорошно интервю певицата, която съвсем не изглежда да страда тайно в някой ъгъл, както мнозина предполагат.

Обрат! Теди Алекдандрова получи предложение за брак от приятел и колега на Емрах ВИДЕО

Наскоро Теди Александрова поднесе и музикална изненада на феновете си, заявявайки, че много скоро ще се появи поредния й луд хит./show.blitz.bg

Коментирай

абе,

абе, 09.02.2023 10:58

Не ни занимавайте с пародийни твари.

Отврат

Отврат 09.02.2023 15:11

Гнусен чалгар и гнусна чалгарка се разделили. Сега около сексуално привлекателната кучка, се бутат помияри с течащи лиги.

Поука

Поука 09.02.2023 15:18

Затова не вземайте за жена такава, в която преди вас я е ебкал цял взвод. Пък и дори един преди вас да я е пълнил със сперма, пак рискувате да е проблемна, да ви бие шута, и да отиде да се ебка с други. Боклук в красива опаковка.

Превод

Превод 10.02.2023 1:28

Всъщност казва: Аз от малка си бях курва, и се гордея с това. Така ще продължавам и занапред.

Надя Хаджийска

Надя Хаджийска 10.02.2023 14:16

Отвратително същество.Това ли е България жалко