logo

Татяна облече  тоалет за 2 бона на светски награди

Татяна облече тоалет за 2 бона на светски награди

Снощи на пищна церемония се събра каймака на шоубизнеса в България. Най-работливите за 2018 г. бяха удостоени награди. Певицата Татяна съвсем заслужено грабна статуетката за най-прогресиращ изпълнител на изминалата година. Певицата се качи на сцената с уникален тоалет от колекцията на Елизабет Франчи, чиято стойност е 2 бона.

С пожелание към всички колеги за много успешна година тя намекна, че изненадите за нея предстоят. До броени дни ще бъде факт и новият й проект, по който работи от дълго време.

Певицата стартира музикалната си кариера в „Пайнер“ през 2002 г. и оттогава досега е създала редица хитове, на които нейните почитатели избухват. Последната година обаче се оказа най-успешна в цялата й кариера. Тя успя да реализира няколко попфолк парчета, както и такива с народно звучене. В репертоара си има песни от различни стилове, което я прави подходящ гост-изпълнител за различни мероприятия.

Макар повечето изпълнители да твърдят, че януари месец е по-слаб откъм участия, то при Татяна няма спад в работата. Само след два дни ще пее на откриването на нова дискотека в Белгия, а още на следващия ден ще весели пловдивчани. До края на месеца има и други изяви из цяла България.

 

 

Коментирай

myla

myla 16.01.2019 21:48

Винаги съм имала проблем с теглото и за това и много комплекси,но когато видях този продукт реших да го изпробвам и мога да кажа резултатие какви са :1 месец 4 килограма изключително доволна съм със сигурност ще поръчам още едно поне !http://bit.ly/2krgD93

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php 07.03.2020 17:00

http://tools.eti.pw/coronavirus-covid-19-map.php