Татяна и синът й преживяха нещо екстремно (СНИМКИ)

Татяна и синът й преживяха нещо екстремно (СНИМКИ)

Татяна неведнъж е показвала на своите почитатели страстта си към спорта. Все по-често звездата на телевизия “Планета“ помага и на много други хора да влязат във форма със своите съвети. Затова и съвсем не бе изненада, че тя избра като подарък за 20-ия рожден ден на своя син Атанас, екстремно изживяване.

Самият той през годините е тренирал различни спортове – таекуондо, борба, бокс, конна езда и да се спусне с парашут край град Радомир е едно ново и различно предизвикателство, в което той с удоволствие се впусна. Снимките, които Татяна и Атанас споделиха в социалните мрежи ясно разкриват, че това е било незабравим момент и за двамата. Още повече, че подаръкът е бил напълно заслужен, след като тийнейджърът успешно е взел виза за САЩ.

“Това беше истинско приключение и за двама ни, и ще го помним завинаги. Атанас е амбициозен и борбен, и знаех, че ще приеме моето предизвикателство от раз. Много скоро той ще замине за Америка, така че се опитваме, доколкото можем, да прекарваме повече време заедно“, споделя Татяна.

Накрая на вечерта, тя изненада сина си и с парти, на което гост-звезда бе колежката на майка му - Емануела. “Той много я харесва и си изкарахме страхотно, беше невероятен купон с Еми и приятели на Наско“, разкрива тя./show.blitz.bg

 

Коментирай

milena

milena 25.04.2019 9:07

Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете Ако ви е омръзнало да ви наричат бидон,буца и подобни епитети побързайте!http://bit.ly/2kqNpXz