Таня Боева жертва на физически и психически тормоз! Плашат я с отвличане

Таня Боева жертва на физически и психически тормоз! Плашат я с отвличане

Гласовитата певица Таня Боева изчезна безследно от музикалната сцена и светските хроники преди четири години. Всички предполагаха, че тя е решила да прекрати музикалната си кариера и да се отдаде на новия си мъж, заради който се раздели с Мишо Бургуджиев. 

Двамата имаха тежка раздяла и съдебни битки за попечителството на сина им. Оказа се, че певицата е била подложена на огромен тормоз и заради това се е наложило да се одръпне от музикалната сцена. Чак сега разкри през какво е преминала и какви заплахи е получавала. 

Тя обяви, че според прокурорско постановление, е била подложена физически и психически тормоз. Срещу нея е била организирана група от криминално проявени, заплашвали са близките й, чупили са дома й, а единствената цел – да бъде срината и да остане без кариера и подкрепа.

„Четири години бях жертва на тормоз от страна на криминални елементи, висши полицаи, бизнесмени и затова изчезнах от сцената“. Това обясни в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ попфолк звездата.

Тя не уточни откъде точно идва този тормоз и не спомена името на бившия си съпруг Михаил Бургуджиев, с когото се раздели през през 2018 година. Още тогава се тя оплака, че вече бившият й съпруг не приема раздялата и упражнява психически тормоз върху нея, дори я заплашил с отвличане.

Певицата е щастлива със сина си Росен, когато възпитава да бъде джентълмен. Удовлетворена е, че тормозът е констатиран от прокуратурата и тя има постановление, което да я пази от подобни изстъпления. Целта на тормоза била да бъде смачкан „факторът Таня Боева“./show.blitz.bg

Коментирай

МИЛЕНИУМ

МИЛЕНИУМ 14.11.2021 2:20

психопати всякакви има

vanesa

vanesa 15.11.2021 1:52

Stranno,kogato nikoi ne se seshta za tiax te zapochvst da vlizat v niakakvi izmisleni filmi.S kakvo tolkova e investa che niakoi iska da smachka /faktorat Tania???????Sled niakoi den moje bi shte ia posetiat i inzvsnzemni!!!

ха ха Хо

ха ха Хо 16.11.2021 9:41

Тази е първото копие на Майкъл Джекън у нас.После се нароиха предостатъчно.