Такова чудо не сте виждали, Джена се хвана за главата от случилото се в нощен клуб в Приморско

Такова чудо не сте виждали, Джена се хвана за главата от случилото се в нощен клуб в Приморско

Хитовата певица Джена остана смаяна по време на последното си участие в Приморско. Голяма групичка от нейни почитатели изписаха по телата си култовата фраза "Джена или смърт", която вече няколко години е емблематична за феновете й. 

На клипче в социалните мрежи се вижда как момчета и момичета са написали по кожата си въпросната фраза. Наш репортер научи, че се е извила дълга опашка от желаещи да си "татуират" името на Джена. 

Със сигурност Джена е от певиците, които имат силна фенска маса зад гърба си и тази поредна масова проява го доказва.

Участията на певицата по родното Черноморие продължават с пълна пара. Програмата на гласовитата певица е препълнена, като за летните месеци тя е избрала да пее само по морето, за да може да прекара повече време с децата си, без да й се налага да кръстосва пътищата на цяла България.

Преди десетина дни тя представи своето лятно парче, което е озаглавено "Има ли рожденик". Това е първи проект за певицата, който може да бъде отнесен в категорията на кючеците. Песента се приема изключително добре и е напът да се превърне в химн на всички рожденици./show.blitz.bg

 

Коментирай

Alex

Alex 20.08.2023 13:08

Каквато "певицата",такъв и сайта - пълна чалга,разюзданост,простотия и разни "Дебори"да мятат дрогирани задници.Впрочем,българска свръхтъпащина!

маша

маша 20.08.2023 14:03

И 24 май да направят национален празник пак ще си останем тъпанари и развити от кръста надолу при тази култура обзела цял народ

Васил

Васил 20.08.2023 16:50

Абсолютно сте прави,Алекс и Маша!Само им вижте физиономиите и ще разберете за какво иде реч.

ДЕБИЛИ!!!!

ДЕБИЛИ!!!! 20.08.2023 21:23

щом всиките ви мечти и цели са само една певица (която и да е тя) ами мрете по-добре, че само шумите и мърсите!

баста на чалгата

баста на чалгата 21.08.2023 13:58

Баста на чалгаропитеците.