logo

Сузанита се заигра с презерватив... СНИМКИ

Сузанита се заигра с презерватив... СНИМКИ

Скандалната Сузанита вече прекалява с изцепките. Масово хората в социалните мрежи се възмущават от непристойното й поведение и обвиняват родителите й за падението на тийнейджърката. 

Този път Сузанита извади от сутиена си презерватив и започна да се плези. Малко преди това се кълчеше еротично на непознат за нас младеж. И всичко това си го е качила самата тя в Инстаграм. 

Сузанита се върна при побойника Сашо Лудия СНИМКИ

Сузанита се съблече пред загорели студенти СНИМКИ 18+

Случката се разиграва на едно от участията на малката сензация в провинцията. Нейното фриволно поведение е толерирано от нейната майка, която я придружава по време на въпросните участия. В социалните мрежи също наблюдава какви снимки и вулгарни видеа качва дъщеря й, но явно няма нищо против.

16-годишната девойка е тотално деградирала и всички я сочат с пръст като лош пример на децата си. Сестрата на Сузанита също се срамувала от нея и ходела с наведена глава пред приятелите си, които все намирали начин да я жегнат на тази тема. Орхан Мурад също не е очарован от възпитанието на щерка си, но майката е тарторът в семейството и тя има последната дума. А явно е целяла да направи Сузанита провокативна и скандална, за да може лесно да се котира на пазара./show.blitz.bg

Коментирай