Сузанита разкри пола на бебето! Орхан Мурад не говори с дъщеря си, защото... ВИДЕО

Сузанита разкри пола на бебето! Орхан Мурад не говори с дъщеря си, защото... ВИДЕО

Скандалната Сузанита хвърли голяма бомба с новината, че е бременна. Щерката на Орхан Мурад показа огромния корем и кой е бъдещият татко. 

Известната със скандалните си прояви Сузанита направи парти, на което да обяви какъв пол ще бъде първото й дете. Новината беше изненада и самата нея, тъй като предварително е заявила пред лекарите, че не иска да знае. 

Сузанита ще има момче, става ясно от клипчето в социалните мрежи. На кадрите се вижда торта със син крем и конфети в същия цвят, което е сигурен знак за бебе от мъжки пол. А от реакцията на бъдещите родители съдим, че са се надявали на тази новина. 

 

Сузанита заченала веднага след като бе изписана от клиника за наркомани и е решила, че появата на едно бебе ще й помогне в този труден момент. 

Баща й Орхан Мурад по никакъв начин не е отбелязал факта, че ще става дядо. Говори се, че е скаран със Сузанита и въобще не я поглежда. Бившата му съпруга Шенай я настроила срещу него и към момента те не поддържат никаква връзка. Вместо това той реши да се ожени преди броени дни, за да не бъде сам като куче, след като най-любимите му същества го зарязаха по време на пандемията./show.blitz.bg

 

Коментирай

Шибек

Шибек 02.06.2022 20:29

Да е живо и здраво, но наркоманчето скача кат еба..н кон - туй нормално ли е за бременна

Уау

Уау 02.06.2022 22:08

Тази статия е написана ужасно непрофесионално , как може изобщо да бълват е такива тъпи неща , а за коментарите да не говоря , срам срам срам

Hali Galli

Hali Galli 03.06.2022 9:51

Горкото детенце. Майката на наркотици, бащата на анаболи...

Бай Ху

Бай Ху 04.06.2022 10:21

Ас желая Шенай.

Аз съм

Аз съм 27.06.2022 20:53

"Баща й Орхан Мурад по никакъв начин не е отбелязал факта, че ще става дядо. Говори се, че е скаран със Сузанита и въобще не я ПОГЛЕЖДА." -Как да я поглежда бе тъпанари неграмотни.