Сузанита пак се друса! Прави платена любов и... СКРИЙНШОТ

Сузанита пак се друса! Прави платена любов и... СКРИЙНШОТ

Разводът на Орхан Мурад и Шенай не се отразява добре на дъщеря им Сузанита, която и без друго беше тръгнала по много лош път. 

Проблемите в семейството се отразиха зле на Сузанита и тя изглежда отново е залитнала по забранените субстанции. Все по-открито заявява, че прави платена любов и не спира да излага баща си, който има голяма фенска аудитория и през всичките тези години е спазвал медийно благоприличие. 

Посред нощите Сузанита започна да отговаря на въпроси в личния си профил в Инстаграм и направи поредица от бомбастични признания. "Турски сериали гледам с главни роли Шенай и Орхан Мурад", подигра се Сузанита на медийните изцепки на родителите си и тяхното решение да се разделят. 

Попитаха Сузанита коя религия изповядва, а тя отвърна: "Извратена". После заяви, че като нищо зимата да лежи пак в някоя клиника, намеквайки за проблемите си с наркотиците и опитите на специализиран екип да я откаже от страстта й към "белото". 

Черешката на тортата идва, когато признава, че си пада по платената любов. И на няколко пъти обясни, че парите са водещи при нея, а не любовта. "Каквато майката, такава и дъщерята. То и при Шенай цял живот това е било водеща и се видя, че в труден финансов момент за Орхан веднага го напусна", съскат колеги на Мурад./show.blitz.bg

Ето какви други бомби хвърли Сузанита с думите си: