Страшен инцидент! Всички подминават, а Преслава и приятелят й веднага... СНИМКИ

Страшен инцидент! Всички подминават, а Преслава и приятелят й веднага... СНИМКИ

Кошмарно пътуване е преживяла Преслава тази нощ на прибиране от участие от родния си град Добрич. Заснеженият път осуети бързото прибиране и се наложило да аварират. 

На всичките си участия пайнерката пътува със своя приятел и баща на дъщеря й Павел. Пътувайки към София по пътя виждат лек автомобил, който е попаднал в канавката, веднага спират и се отзовават на помощ. 

 Приятелеят на изпълнителката на хита "В твоето легло" не се посвенил да се притече на помощ на нуждаещият се шофьор. Оказа се, че другите коли избягвали да спират и подминавали инцидента с безсърдечие. Павел и потърпевшият изчакали, докато все пак сме смили още някоя кола, която разполага с въже за теглене. 

Мъжете изтеглили авариралия автомобил от снежните преспи, а Преслава през цялото време снимаше случващото се. "За пореден път доказа, че преди всичко е човек. Преслава и Павел са много земни хора. За голямо съжаление, много малко нейни колежки биха спрели посред нощ да мръзнат и да помогнат. Повечето биха подминали", коментират очевидци./show.blitz.bg

 

Коментирай

Една

Една 12.03.2022 10:20

Радвам се, че имате в гърдите си сърце, а не само анатомичен орган. Поздравявам Ви. Бъдете здрави!

Пешо

Пешо 12.03.2022 11:06

Браво

Силвия Юрукова

Силвия Юрукова 12.03.2022 14:18

Евала!!! Няма какво друго да кажа! Не останаха много такива хора.

Диди

Диди 12.03.2022 15:25

Браво на Преслава и Павел, ама тъй наречените журналисти дали знаят значението на думата "посвенил", да не говорим за другите грешки.

pipi

pipi 27.06.2022 22:20

Какво значи " не се ПОСВЕНИЛ", бе неграмотници??? Да го е срам, че е помогнал на закъсал колега- шофьор? Много ми приличате на фнкционално неграмотния александър ненков- отроче на ...