Спипаха Мария в страшна измама СНИМКИ

Спипаха Мария в страшна измама СНИМКИ

Оказа се, че фолкпевицата Мария е изтъкана от комплекси. Миньончето не може да преживее факта, че е джобно гадже и макар много мъже да го намират за привлекателно, тя го причислява към недостатъците си. 

Изпълнителката на "Не те обичам" продължава да си мечтае да бъде 1.70-1.80 см и не успява да се примири с факта, че това няма как да се случи. Намерила е обаче някакво решение, което за момента я удовлетворява и успява да излъже феновете си, че е по-висока отколкото всъщност е. 

Обрат! Мария и Галена заровиха томахавката! (СНИМКИ)

Наблздаваме, че на снимките в социалната мрежа Мария изпъва фигурата си, а също така талията й става по-тънка, прасците и краката - по-прави. Това се наблюдава на професионалните й снимки, но излезе ли някой фотос от нейно участие, магията изчезва. 

Хубавото в случая е, че Мария има много рядко участия и може спокойно да заблуждава последователите си в социалните мрежи. Ние обаче се добрахме до снимки, които показват, че всъщност чалга дивата е далеч от перфектните форми, които на които се радва единствено след намесата на фотошоп. 

Мария се пусна гола (СНИМКА 18+)

Оказа се, че Мимето попрекалява с издължаването, а на живо всъщност изглежда като нисичка тапичка с къси крачка, които не са дебели, но и не са толкова тънки, колкото ни ги представя в мрежата./show.blitz.bg

Коментирай