Обрат! Мария и Галена заровиха томахавката! (СНИМКИ)

Обрат! Мария и Галена заровиха томахавката! (СНИМКИ)

Мария и Галена поднесоха една от най-големите изненади в поп фолк бранша. Двете се сдобриха, след като досега бяха в люта война.

Доскоро огнените изпълнителки щедро си разменяха всевъзможни подигравателни послания в публичното пространство. Ето, че настроенията са вече далеч по-позитивни.

Мария се пусна гола (СНИМКА 18+)

Нещо повече - Мария и Галена си спретнаха и среща по приятелски в една от най-посещаваните дискотеки клубове на Слънчака.

Галена нагорещи страстите до червено с провокативна СНИМКА

Във вихъра на купона, по време на участието си, Галена запя "Най-добрият" и покани колежката си на сцената, за да покаже нагледно още веднъж какво приятелско отношение цари между тях. Последваха кръшни танци и много страсти на дансинга.

Мария бе облечена в провокативна рокля с бюстие, което щедро разкриваше деколтето й, което тя придържаше от време на време.

Бомба! Светлана Гущерова и Мария спят заедно (СНИМКИ)

Каквото и да демонстрират двете фолкпевици обаче, е ясно, че между тях трудно може да се говори за силно приятелство, след като успяха така да нажежат отношенията си покрай вече несъществуващите награди на телевизия "Планета", за които бе абонирана Галена. А дали това, което показват сега, ще се задържи още дълго, само времето ще покаже.

Галена си го намери, затапиха я с понички (ВИДЕО)

Припомняме, че за разлика от Галена, която обираше всички награди, Мария изпадаше в ужас от липсата на призове. Неведнъж в публичното пространство двете са сравнявани и по визия, което още повече нажежи отношенията им. Все пак знаем колко суетни са фолкпевиците и колко се ужасяват при мисълта, че някоя друга ги имитира или пък има сходна рокля./show.blitz.bg

 

Коментирай