Соня Немска издаде с кого ще отпраши на екзотична дестинация

Соня Немска издаде с кого ще отпраши на екзотична дестинация

На 16 януари певицата Соня Немска отпразнува своя 39-и рожден ден. С напредването на възрастта тя заряза бурните купони по чалготеките и този път реши да почерпи само най-близките си приятели в изискан столичен ресторант. 

По случай личния си празник Соня стяга куфарите за екзотично пътешествие в началото на следващия месец. Певицата от години пази ревностно личния си живот от медиите, но то път издаде с кого ще плажува в Доминикана. 

По подобие на Кобрата, негов приятел награби да целува фолкпевица (ВИДЕО)

 

“Заминаваме в началото на февруари с дамска компания. Много се вълнувам, защото ни очакват много забавления – слънце, море, танци, коктейли на плажа, пълен релакс. Надявам се, след това пътуване да съм вдъхновена за нови песни, с които да зарадвам моите почитатели”, споделя певицата пред „Планета“.

Фолк звездата на „Пайнер“ още е под въздействието на концерта, с който зарадва нашите сънародници в Дания на Бъдни вечер. Въпреки че имаше само няколко дни, тя успя да посети някои от знаковите забележителности в Копенхаген и си обеща, че скоро пак ще се върне като турист./show.blitz.bg

Коментирай