По подобие на Кобрата, негов приятел награби да целува фолкпевица (ВИДЕО)

По подобие на Кобрата, негов приятел награби да целува фолкпевица (ВИДЕО)

Най-коментираната тема през послендите дни е целувката на Кубрат Пулев и  репортерката Джени Суши в края на интервю, дадено след победата срещу румънеца Богдан Дину в Коста Меса (Калифорния). Изглежда това е запазена марка на боскьорите от обкръжението на Кобрата, тъй като наш репортер помни още една подобна случка. 

Преди няколко години фолкпевицата Соня Немска бе хванахата на светско събитие да дава интервю. Изневиделица в кадър се появи много близък приятел на Кубрат, също боксьор, с когото бе дошъл на звездното събитие. И доакто Соня говореше, че в живота си няма ново любов, непознатият господин връхлетя да я целува по устата, с което видимо смути певицата, която остана безмълвна. 

 

 Кубрат целуна репортерката Джени Суши 

"Понеже виждам,че новина номер 1 е как Кубрат Пулев е целунал изненадващо репортерка по време на интервю, искам да ви споделя,че преди години и на мен ми се случи подобно нещо с приятел на Кубрат.  За мен това е нормално, 100-процентово мъжкарско поведение, а не злоупотреба и тормоз! Признавам, че случката погъделичка приятно женското ми самочувствие! 
Явно това е запазена марка на боксьорите и само те останаха мъже, защото “мъжете” в днешно време са... едва ли не искат ние да ги сваляме. Дано не последват проблеми за нашия най-успешен спортист в момента и всичко се приеме на шега(каквато е наистина)", сподели Соня./show.blitz.bg

 

 

Коментирай