Шокиращи подробности за арестувания син на Софи Маринова! Лежал е в клиника за....

Шокиращи подробности за арестувания син на Софи Маринова! Лежал е в клиника за....

Синът на Софи Маринова е задържан от полицията, след като у него са намерени наркотици. Лоренцо е добре познат на органите на реда, тъй като не за първи път има сблъсък с тях след най-различни нарушения на закона. 

Оказва се, че проблемите на Лоренцо с наркотиците не са от днес или вчера. А до БЛИЦ достигнаха страшни подробности, от които ще ви настръхне косата. Не искаме да си представим какво й е на Софи Маринова в момента и през какъв ужас преминава покрай сина си. 

Ор варненска клиника за наркозависими докладваха пред БЛИЦ, че преди около две години Лоренцо е бжил постъпил при тях за лечение. Маминият синковец изкарал едва една седмица и избягал. Той дълго време се укривал и от майка си, която смятала, че плаща за лечението на сина си. 

Тогава Софи Маринова решила да измисли работа за сина си и да го води с нея по участия за компания, за което му плащала по 300 лв. По този начин искала да го следи какво прави и да не му дава много време да върши глупости. Опитвала се да контролира и приятелския му кръг, но явно не е успяла да се справи с тази задача. 

През последното денонощие полицията е спряла кола за проверка и сред пътниците, овен Лоренцо, е бил и 29-годишен криминално проявен, който е обявен за издирване. Самият Лоренцо през септември беше обявен за международно издирване, след като шофьор на бус с мигранти посочи сина на Софи Маринова като главатар на операцията за превозване на нелегални мигранти.

"Вместо сватба - арест", шегуват се в мрежата със задържането на Лоренцо. Той трябваше да вдигне сватба на 24 ноември и макар неговата майка да не признава истинската причина, наш репортер научи, че булката си е отишла и се е отказала от съжителство със сина на известната певица./show.blitz.bg

Коментирай

ннт

ннт 02.12.2023 13:41

цинга манга

Елена

Елена 02.12.2023 13:48

Съжалявам само майката, която страда сега! От какво беше лишен този Лоренцо? Живееше като принц, благодарение на майка си, сега и се отблагодарява!

МИЛА

МИЛА 02.12.2023 14:11

ГОРКАТА СОФИ!!!!!!!!!!!!!!

Поета

Поета 02.12.2023 14:39

Стадо не разбрахте ли че в чалга кенефа законите са за овцете като вас. Сега софето че попее на микрофона на прокурора и садята в буквалния и преносният смисъл ще бутне няколкостотин хилядарки тук там и кафевия престъпник ще е на свобода. Както стана когато прекарваше мигранти. Народе!!!

.....

..... 02.12.2023 16:39

Съчувствие към Софи Маринова! Дано БОГ и помогне като майка! Жалко за зависимите деца и още по-жалко за близките им!

Мангал

Мангал 02.12.2023 17:05

Сиганина си е сиганина краде,лъже и мерише.

Лелка

Лелка 02.12.2023 18:06

Всичко тръгва от семейството. Липсата на капацитет у родителя да възпитава, рано или късно се проявява у детето.Цигански манталитет..... Не им се учи, не им се работи, тарикати, все държавата им е виновна, само искат, а нищо няма насреща. Така че Лоренцо е проекция на майка си циганката Софка.

Лелка

Лелка 02.12.2023 18:11

Няма нищо шокиращо. Не му е за пръв път. Да влиза в затвора, за да не трови с наркотици подрастващите. Лошото е,че той никога няма да се поправи. От затвора ще излезе още по-изпечен престъпник.

Хахаха

Хахаха 02.12.2023 21:38

Кво айно да изсере българина лоренсьо... Дъното на океана Чалгата заслужава !

Христо Гарвалов

Христо Гарвалов 03.12.2023 10:42

Многото пари,липсата на трудности при решаване на житейските проблеми,презадоволеноста,дали си циганин или българин,понякога води до прблеми в средната и крайната възраст.Но младоста не признава задръжки и затова плаща след време!

Наталия

Наталия 03.12.2023 15:34

Булката е избягала на разглезенето мамино наркоманче, но ако го вкарат в затвора там той ще бъде булка на затворниците.

Ман Гел

Ман Гел 03.12.2023 18:52

Нима вярвате,че Софка не взима "бело"? Аз съм убеден в това,така че крушата не пада по-далеч от дървото.Нали така гласеше една народна мъдрост? До тук ни докара четата на Драгалевския гърбав Ай дук.

Пламен

Пламен 03.12.2023 23:49

То друго не се очакваше от разглезения келеш, но... Булката, че е избягала, не е дерт. Дерта ще е, ако льольото влезе в затвора, тогава той ще е булката а сватбата, ще е в тесен кръг, който ще разшири кръгчето му...

КЗЛ

КЗЛ 04.12.2023 10:52

Да го затворят мангала и да му се порадват малко старите пандизчии.