Софи Маринова хвърли страшна бомба: Синът й Лоренцо ще се жени СНИМКА

Софи Маринова хвърли страшна бомба: Синът й Лоренцо ще се жени СНИМКА

Софи Маринова хвърли страшна бомба по време на гостуването си в "Шоуто на Цитиридис". Оказа се, че синът й Лоренцо ще се жени, а тя е много горда от този факт. 

Ромският славей е завела бъдещата си снаха на нейни разноски в Дубай, за да се опознаят по-добре. Там Лоренцо е решил да падне на колене и да поиска да се оженят. 

Софи призна, че е заминала в Дубай сама и е прекарала една седмица в уединение, с след това една седмица в компанията на сина си и неговата приятелка Мария. 

"На 8-ми март се върнах в България, понеже преди това 2 седмици бях в Дубай! На 8-ми март бях сред много фенове и приятели и си прекарах страхотно! В Дубай първата седмица бях сама. Исках да си почина. За четвърти или пети път ходя сама там. Втората седмица дойде Лоренцо с приятелката си. Тя ще му жена", побърза да се похвали етрополската звезда. 

И добави: "Взехме си частно сафари с него и Мария. Те се познават от малки. Той й предложи брак на частното сафари. След това той само ми звъни й казва: Мамо, искам си годеж, ама цигански, с музика! С ядене и пиене!”./show.blitz.bg

 

Коментирай

БАБА ДОРА

БАБА ДОРА 11.03.2023 10:52

СПРЕТЕ СЕ, БЕ! СТИГА С ТАЗИ ЦИГАНСКА СМРАД! ТАКА ЛИ НЯМА БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА, НА КОИТО ДА СЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ? С ТАЗИ РЕКЛАМА ДО НЯКОЙ ДЕН МАНГУСТАТА НАРКОМАН ЩЕ БЪДЕ УБИЕЦ. ЗАПОМНЕТЕ!!!

DRAKON

DRAKON 11.03.2023 11:15

И ПАК ЦИГАНИ КРАДЛИВИ!!

Batio

Batio 11.03.2023 18:22

Ами цигански де!Какъв да е годежа?

Цигански

Цигански 12.03.2023 5:16

души, не може да се бориш с простотията. А недоносено гейче да се жени не е новина.

въх

въх 12.03.2023 15:48

е не е ли циганска работа това