Софи Маринова шокира с новата си визия СНИМКА

Софи Маринова шокира с новата си визия СНИМКА

Гласовитата певица Софи Маринова шокира приятелите си с чисто нова визия. Ромският славей си подари целодневни разкрасителни процедури, които включваха и фризьор. 

Етрополската звезда искала драстична промяна преди старта на "Като две капки вода", но имала притеснения как ще я възприемат любимите й мъже - сибът й Лоренцо и приятелят й Гринго. 

Дълги години Софи се подвизава на музикалната сцена с дълга черна коса и след като преди две години ре подстрига късо, получи неодобрение от Гринго и Лоренцо. Сега отново взела импулсивно решение за промяната, но този път получи само положителни коментари за страхотната си визия и всички я адмирират за взетото решение. 

Софи Маринова разплака Ивана, а причината е... ВИДЕО

Късата коса на Софи вече порасна, но тя продължава да я поддържа по-къса от предишните години и коментарите в мрежата са, че по този начин изглежда по-млада. 

На 22 февруари стартира новия сезон на "Като две капки вода", където се очаква Софи да бъде гвоздеят на шоуто. Тя ще се състезава с Азис, Фики, Михаела Маринова, Поли Генова, Рафи, Къци Вапцаров и Милица Гладнишка./show.blitz.bg

Коментирай

бечо

бечо 17.02.2021 10:43

КАКВО ТОЛКОВА, ДОСЕГА РЕАКЦИЯТА НА ГРИНГО И ОСТАВЯШЕ САМО ЯКИ СИНКИ ОКОЛО ОЧИТЕ

абе,

абе, 17.02.2021 10:47

Канят я по предавания за да си покаже простотията и водещите и хората да се посмеят на неин гръб.

ха ха Хо

ха ха Хо 17.02.2021 11:00

Софка много нескопосано прилага филтрите/ако изобщо го прави тя/на фотошопО.Изгладила и избелила си бръчките на шията наполовина,за отвеса при едната нелепа вежда и окото да не говорим изобщо.

Alex

Alex 18.02.2021 12:19

Софче,остани си такава,каквато си-едно хубаво циганче с добър глас и визия!Не употребявам тази дума като обида,а от възхищението,че толкова години си на върха!

Фортадо

Фортадо 20.02.2021 22:54

Много си е хубава вие толко ли сте красиви бе или имате чар само когато се напудрясатеееее

Ahrens V.

Ahrens V. 29.04.2021 17:03

Софка си е естествена и е земна. Това не значи, че естествените хора са прости. Защо българите са толкова злобни. Само обиди ръсят.