Софи Маринова: Не се връзвайте, че раздавам пари!

Софи Маринова: Не се връзвайте, че раздавам пари!

"Не се връзвайте, че раздавам пари", отсече кратко и ясно Софи Маринова по повод на поредния опит за измама, в който набъркват името й. Мошеници вкараха звездата на фолка в класически тип измамна схема, предлагайки парична награда от нейно име.

Из социалните мрежи циркулират фалшиви страници с името на фолкпевицата, където се случват и въпросните измами. Завъртя се и клип, в който Маринова е уж на живо, а до нея е седнала Преслава. Видеото е взето от старо предаване на живо в социалните мрежи, в който двете си пийват коктейли и пеят баладата "Най-щастливата жена" на Глория. Междувременно мошениците са качили и обява, че Софи Маринова ще даде 10 бона.

Софи Маринова спира да пее след смъртта на баща си

"Аз съм Софи Маринова, първите 250 души, които казват (ЗДРАВЕЙ), давам им 5000 евро и е така, започвам от сега", гласи текста. И очаквано, стотици хора се хващат на тази въдичка и започват да й пишат "Здравей!" и с пожелания двете звезди да бъдат живи и здрави. В чата под видеото от време на време се появява съобщение, че допълнително ще се обадят на избрани хора. А понякога се появяват и отправки към социални мрежи в Индонезия.

Забъркаха Софи Маринова в страшна измама, а сега я плашат със съд

"И преди са го правили. Софи Маринова и преди е призовавала да не се връзват на тези схеми. Идеята е тези измамници да накарат феновете да си пратят банковите сметки и така да им оберат картите. Винаги се доверявайте на информацията със синя значка – в Инстаграм и във Фейсбук. Другото е фалшиво. Ако там обявим, че Софи ще раздава пари, значи наистина ще го направи. А тук е голяма измама. Преди време го правеха с Азис, сега е Софка, после някой друг. Времето застудя малко и се чудят каква глупост да измислят, каква схема", заявява пред "Телеграф" пиарът на Софи Маринова Тодореско Неделчев.

Що се отнася до сватбата на Лоренцо с Мария Лалева, такава не се очертава засега и всички приготовления са спрени. Певицата призова семейството й да бъде оставено на мира.

"Софи тази седмица започна много силно да осъзнава какво е станало и че никога повече няма да се види с баща си. Казва ми и октомври, че няма да пее и да не поемаме участия. Благодарна е на Преслава и Рачков, че я подкрепят така силно и истински. Приятелите са малко, но пък са верни и това й дава сили", добавя още той./show.blitz.bg

Коментирай